Çok pozitifti. İngilizce mülakatını yapan hanımefendi gayet güler yüzlüydü. Öncelikle kendini tanıtma, telefon numarası kodlama kısmı oldu. Sonrasında biraz sohbet havasında geçti ve önündeki soru listesinden soru sordu. En sevdiğin şarkıcı kim, zaman makinen olsa hangi zamana gitmek isterdin vs tarzında sorular. Bu arada kendisi de soru hakkındaki fikrini belirtti, ben şu zamana dönmek isterdim vs gibi.arkadaşlar nasıldı mülakat
çok teşekkür ederim cevabınız için ingilizce kısmında elenenler oldu mu çok kalabalık mıydıÇok pozitifti. İngilizce mülakatını yapan hanımefendi gayet güler yüzlüydü. Öncelikle kendini tanıtma, telefon numarası kodlama kısmı oldu. Sonrasında biraz sohbet havasında geçti ve önündeki soru listesinden soru sordu. En sevdiğin şarkıcı kim, zaman makinen olsa hangi zamana gitmek isterdin vs tarzında sorular. Bu arada kendisi de soru hakkındaki fikrini belirtti, ben şu zamana dönmek isterdim vs gibi.
Kurul mülakatında bir hanımefendi ve bir beyefendi vardı. İkisi de çok pozitifti. Genel olarak kendimi tanıtmamı istediler, eğitimim, iş tecrübelerim ve bildiğim diller üzerine konuştum. Sonrasında görünür yerde yara/dövme izi olup olmadığı, taşınma durumu gibi sorular sordular. Mülakat kısmı kısa sürdü, belki de zaman hızlı geçmiştir saate bakmadım. Ben iki aşamadan da keyif aldım. Umarım bugün giren arkadaşlarımın da mülakatları iyi geçmiştir.
Benimle o an orada olan arkadaşların hepsi geçti, 13:30’da girdik biz 5-6 kişiydik. Sonrasında 5-6 kişi daha geldi ben çıkarken. Bence çok kalabalık değildiçok teşekkür ederim cevabınız için ingilizce kısmında elenenler oldu mu çok kalabalık mıydı
İki tip soru var aslında, birincisi sohbet esnasında gelişen sorular. Bunlar spontane, akışa göre geliyor. İkincisi kağıtta yazılı olan ve önceden belirlenmiş sorular. Ben farklı bir şehirde yaşıyorum. Neden o şehri sevdiğimi, işe kabul edilirsem hayatımda nelerin değişeceğini vs de sordu. Tamamen sohbete bağlıingilizce sorular bundan ibaret miydi kac dakka sürdü acaba
Benimkisi tahmini en fazla 7-8 dk sürdüingilizce sorular bundan ibaret miydi kac dakka sürdü acaba
Benimkisi tahmini en fazla 7-8 dk sürdü
Evet, boy kilo ölçülen yerde oluyor.yine aynı yerde oldu değil mi sınav
çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet, boy kilo ölçülen yerde oluyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.