Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
arkadaşlar nasıldı mülakat
Çok pozitifti. İngilizce mülakatını yapan hanımefendi gayet güler yüzlüydü. Öncelikle kendini tanıtma, telefon numarası kodlama kısmı oldu. Sonrasında biraz sohbet havasında geçti ve önündeki soru listesinden soru sordu. En sevdiğin şarkıcı kim, zaman makinen olsa hangi zamana gitmek isterdin vs tarzında sorular. Bu arada kendisi de soru hakkındaki fikrini belirtti, ben şu zamana dönmek isterdim vs gibi.

Kurul mülakatında bir hanımefendi ve bir beyefendi vardı. İkisi de çok pozitifti. Genel olarak kendimi tanıtmamı istediler, eğitimim, iş tecrübelerim ve bildiğim diller üzerine konuştum. Sonrasında görünür yerde yara/dövme izi olup olmadığı, taşınma durumu gibi sorular sordular. Mülakat kısmı kısa sürdü, belki de zaman hızlı geçmiştir saate bakmadım. Ben iki aşamadan da keyif aldım. Umarım bugün giren arkadaşlarımın da mülakatları iyi geçmiştir.

• Like
Tepkiler: ssssude
Çok pozitifti. İngilizce mülakatını yapan hanımefendi gayet güler yüzlüydü. Öncelikle kendini tanıtma, telefon numarası kodlama kısmı oldu. Sonrasında biraz sohbet havasında geçti ve önündeki soru listesinden soru sordu. En sevdiğin şarkıcı kim, zaman makinen olsa hangi zamana gitmek isterdin vs tarzında sorular. Bu arada kendisi de soru hakkındaki fikrini belirtti, ben şu zamana dönmek isterdim vs gibi.

Kurul mülakatında bir hanımefendi ve bir beyefendi vardı. İkisi de çok pozitifti. Genel olarak kendimi tanıtmamı istediler, eğitimim, iş tecrübelerim ve bildiğim diller üzerine konuştum. Sonrasında görünür yerde yara/dövme izi olup olmadığı, taşınma durumu gibi sorular sordular. Mülakat kısmı kısa sürdü, belki de zaman hızlı geçmiştir saate bakmadım. Ben iki aşamadan da keyif aldım. Umarım bugün giren arkadaşlarımın da mülakatları iyi geçmiştir.
çok teşekkür ederim cevabınız için ingilizce kısmında elenenler oldu mu çok kalabalık mıydı

• Like
Tepkiler: Cano
çok teşekkür ederim cevabınız için ingilizce kısmında elenenler oldu mu çok kalabalık mıydı
Benimle o an orada olan arkadaşların hepsi geçti, 13:30’da girdik biz 5-6 kişiydik. Sonrasında 5-6 kişi daha geldi ben çıkarken. Bence çok kalabalık değildi

ingilizce sorular bundan ibaret miydi kac dakka sürdü acaba
İki tip soru var aslında, birincisi sohbet esnasında gelişen sorular. Bunlar spontane, akışa göre geliyor. İkincisi kağıtta yazılı olan ve önceden belirlenmiş sorular. Ben farklı bir şehirde yaşıyorum. Neden o şehri sevdiğimi, işe kabul edilirsem hayatımda nelerin değişeceğini vs de sordu. Tamamen sohbete bağlı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.