Sizde beni baya takiptesiniz 😂😂😂😂❤ ben yanlış okumuşum ya oruçluktan kendime gelemedim hala yanlış anlamışım 😂 ama olsun arkadaşım güzel bir dilek dilemişim kendime 🤲🏻💐

Sizde beni baya takiptesiniz 😂😂😂😂❤ ben yanlış okumuşum ya oruçluktan kendime gelemedim hala yanlış anlamışım 😂 ama olsun arkadaşım güzel bir dilek dilemişim kendime 🤲🏻💐
daha önce de aynı gün yerinde sınava davet almıştık, oradan hatırladım sizi, bu başlığa yazınca evrak aşamasına kadar geldiğinizi anladım haliyle ve merak ettim, ben daha dün mülakattan çıktım, şaşırdım o yüzden sormak istedim

• Like
Tepkiler: Üye silindi 13570
Öyle miii ben hatırlamıyorum Sorun değil haklısın öyle anlamakta . Çok sevindim sizin adınıza her şey gönlünüzce olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.