24 Ara 2024
20
5
0
Maaşları araştırdım ve sunexpress yeni başlayanlar için ortalama 30-35 bin Pegasus için 40-45 bin olduğunu gördüm. İstanbulda veya Antalyada ikamet etme şartı var. Bu iki şehirdede kiralar inanılmaz derecede pahalı. 25-30 binden başlıyor kiralar en düşük. Ev giderleri, yeme içme derken para yetmiyor. Bu insanlar bu paralara nasıl geçiniyor gerçekten merak ediyorum. Şirketler maaş harici ekstra destek veriyor mu?

• Like
Tepkiler: cadetpilot777
Maaşları araştırdım ve sunexpress yeni başlayanlar için ortalama 30-35 bin Pegasus için 40-45 bin olduğunu gördüm. İstanbulda veya Antalyada ikamet etme şartı var. Bu iki şehirdede kiralar inanılmaz derecede pahalı. 25-30 binden başlıyor kiralar en düşük. Ev giderleri, yeme içme derken para yetmiyor. Bu insanlar bu paralara nasıl geçiniyor gerçekten merak ediyorum. Şirketler maaş harici ekstra destek veriyor mu?
Pegasus 40 45 değil temel maaşın 25 üstüne prim ve uçtuğun saat kadar alıyorsun Buda en fazla 60 bin yapar

Yıllık tüm maaşını toplayıp 12 aya böldiğünde ortalama 60K gibi bir şey çıkıtğını düşün. Ona göre hesaplayabilirsin. Tek yaşayacaksan Antalya için 20 - 25 e ev tutsan gerisini hesaplayın.

Maaşlar cidden bu kadar düşük mü ? SunExpress iş ilanında döviz bazlı maaş filan yazıyordu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.