Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
20 Kas 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, yakın zamanda ilk aşama için davet edildim ve boy ölçümünde başka bir firmada ölçtüğümden 5-6 cm’lik bir fark ortaya çıktı. Dolayısıyla endeks birimim yüksek gözüktü. 1-2 cm’lik farklar olduğunu duyuyordum ama bu kadar bariz bir fark beklemiyordum, daha önce yaşayan oldu mu?

Ayrıca daha sonrasında mail’den ulaşarak sürece devam edebileceğimi belirttiler (uygunluk varsa), ben istenen kiloyu vereceğim ancak zaman kaybetmemek adına ne kadar kısa zamanda tekrar kendilerine ulaşmalıyım?

Aksi taktirde seneye davet edeceklerini belirttiler. Alımlar biter mi yoksa yıl sonuna kadar devam eder mi? Tecrübelerinize dayanarak bilgi almak isterim.

Şimdiden teşekkürler,

Merhabalar, yakın zamanda ilk aşama için davet edildim ve boy ölçümünde başka bir firmada ölçtüğümden 5-6 cm’lik bir fark ortaya çıktı. Dolayısıyla endeks birimim yüksek gözüktü. 1-2 cm’lik farklar olduğunu duyuyordum ama bu kadar bariz bir fark beklemiyordum, daha önce yaşayan oldu mu?

Ayrıca daha sonrasında mail’den ulaşarak sürece devam edebileceğimi belirttiler (uygunluk varsa), ben istenen kiloyu vereceğim ancak zaman kaybetmemek adına ne kadar kısa zamanda tekrar kendilerine ulaşmalıyım?

Aksi taktirde seneye davet edeceklerini belirttiler. Alımlar biter mi yoksa yıl sonuna kadar devam eder mi? Tecrübelerinize dayanarak bilgi almak isterim.

Şimdiden teşekkürler,
Ben bir firmada 163,5 çıktım pgs 161 çıktım , diğer firmada 160-61 çıkan arkadaşlarım pgs de direkt elendi 159la evet maalesef normal bi durum

Ben bir firmada 163,5 çıktım pgs 161 çıktım , diğer firmada 160-61 çıkan arkadaşlarım pgs de direkt elendi 159la evet maalesef normal bi durum
merhaba bende de tam tersi oldu ben kendi boyumu hep 1.68 olarak bilirdim başka firmada 165,5 çıktım pgs de tam 168 ölçtüler. Ya ölçen kişiye göre değişiyor, ya da cihazların kalibreleri ile ilgili olduğunu düşünüyorum

• Love
Tepkiler: beomgyu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.