Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet sektörü deneyimli Kabin Memuru THY
10 Eki 2025
47
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar herkese merhaba.

Boy-Kilo için esnetme yaparak boy şartlarını sağlayan oldu mu aranızda ? İsminizi gizleyerek de cevap verebilirsiniz 😊 Diyelim ki esnedik boy kilodan önce bildiğim kadarıyla tanıtım yapıyorlar vesaire... Uzun sürüyor mu o kısım ? Ben limit içindeyim ama Garanti olması açısında esnemeyi düşünüyorum çünkü. Teşekkürler.

Herkese sürecinde esenlikler başarılar diliyorum 😊

ilk girince tum adaylari bir odaya aliyorlar, 5erli grup seklinde olcume aliyorlar, o arada ben tum adaylarin icinde esnerim diyorsan yapabilirsin 😂 olcum odasina orda koridorda gorevli olan stajyerler cagiriyor odada seni yonetimden biri bir olay olmadikca gormez herhalde. tanitim ilk girince max 5 dk fln suruyor. boy-kiloya da kapinin onunden sirayla 5kisi seklinde aliyor, aski tarafinda durursan sonlara kalirsin

• Haha
Tepkiler: gunes
ilk girince tum adaylari bir odaya aliyorlar, 5erli grup seklinde olcume aliyorlar, o arada ben tum adaylarin icinde esnerim diyorsan yapabilirsin 😂 olcum odasina orda koridorda gorevli olan stajyerler cagiriyor odada seni yonetimden biri bir olay olmadikca gormez herhalde. tanitim ilk girince max 5 dk fln suruyor. boy-kiloya da kapinin onunden sirayla 5kisi seklinde aliyor, aski tarafinda durursan sonlara kalirsin
Esnemeden kastım ölçüme gelmeden iki kişiye kendimi çektiricem inşallah bi sakatlık geçirmem 😅 stajyerler peki diyelim boyumuz yarım santim eksik çıktı onu düz yukarı yuvarlarlar mı. Aklımda deli sorular :)

• Haha
Tepkiler: gunes
Esnemeden kastım ölçüme gelmeden iki kişiye kendimi çektiricem inşallah bi sakatlık geçirmem 😅 stajyerler peki diyelim boyumuz yarım santim eksik çıktı onu düz yukarı yuvarlarlar mı. Aklımda deli sorular :)
olcumu stajyer yapmiyor, sadece koridorda yonlendiriyor ölcüm odasina dogru. 59.5 olursa 60a yuvarliyorlar 59.4 olursa olumsuz. tartiya ciktiginizda cok derin bir nefes alin evde aynada da pratik yapin mutlaka en az yarim cm uzatiyor

• Like
Tepkiler: birzamanlarF16da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.