Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Thy ajet pgs hepsine katildim ajet 2 kere benim de. Gerçekten benim de hevesim kiriliyor ama bu işi de yapmak istiyorum yani bilmiyorum. Insallah artik kazandim yazmak nasip olur bize de🫠
insallah canım benim amin , mülakatım harika gecti diyemem yani bi renk vermediler ama insallah olumlu oldu yasasın yazmak nasip olur bizede dediğin gibi amin 🙏 😇

• Like
Tepkiler: hekatesu
amin inşallah hepimiz için ☺️ İngilizce mükakatta direk olara hi diyip gülümseyerek ve hiç Türkçe konuşmamak önemli bence , kendini tanıt ile başladı , neden bu meslek , neden şimdi , ben baya uzun anlattım , neden şimdi dedi ben mesleğimle harmanlarak Birseyler anlattım tam kalktım ikinci yabancı dilin var mı dedi , benim var ve hangi seviye dedi anlattım ve ayırdığı zaman için teşekkür ettim ve iyi günler dedim ,odadan çıktım gözlemim hiç Türkçe konuşmayın , sizin cvniz üzerinden ilerleyecek olabildiği kadar ingilzce konuşma yeteneğinizi gösterin , çok uzun cümleler kurmaya gerek yok kendinizden emin olun diliyorum ki başaracaksınız 🙏🏼

amin inşallah hepimiz için ☺️ İngilizce mükakatta direk olara hi diyip gülümseyerek ve hiç Türkçe konuşmamak önemli bence , kendini tanıt ile başladı , neden bu meslek , neden şimdi , ben baya uzun anlattım , neden şimdi dedi ben mesleğimle harmanlarak Birseyler anlattım tam kalktım ikinci yabancı dilin var mı dedi , benim var ve hangi seviye dedi anlattım ve ayırdığı zaman için teşekkür ettim ve iyi günler dedim ,odadan çıktım gözlemim hiç Türkçe konuşmayın , sizin cvniz üzerinden ilerleyecek olabildiği kadar ingilzce konuşma yeteneğinizi gösterin , çok uzun cümleler kurmaya gerek yok kendinizden emin olun diliyorum ki başaracaksınız 🙏🏼
Enerjiniz harika, umarım istediğiniz haberi en kısa zamanda alırsınız, cevabınız için çok teşekkürler 🙏💙

• Like
Tepkiler: yesilova
Güzel yorumunuz için ve iyi niyetiniz için çok sağolun , hiç tanışmasak da bu mesaj beni bu saatte çok mutlu etti , hepimiz emek veriyoruz inşallah hepimizin yüzü güler en güzellerini sizin içinde diliyorum 🙏🏼🌸
Siz de çok sağolun, tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi hiç tanışmamış olsak da ben de çok mutlu oldum, yolumuz açık olsun 🙏💙

• Like
Tepkiler: mimar hanım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.