Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Boy konusunda uymayanlar direkt elenmiyor mu yoksa onlarda ing mülakata girebiliyor mu
İlk kriter boy kilo eğer tabloda belirtilen aralığa uymuyorsa süreci sonlandırıp bir sonraki aşamaya almıyorlar. Hemen söylüyorlar zaten bekletmeden bundan sonraki kariyer hayatınızda başarılar diye :)

Esneme hareketleri 2cm kadar fark yapabiliyor ama ölçtükleri aletlerde benim gördüğüm çoğu kişi kabul etmiyor eksik ölçtüklerini söylüyordu mülakat sırasında.

bundan daha öncesinde iki defa thy'nin mülakatlarına katıldım ve hep kurul asamasında elendim benim mesleğimden dolayı zorluyırlar . Mimar oldugum ve aktif olarak da sektörde oldugum ve yurtdısında yasadığım için neden şimdi neden bu sektör diye soruyorlar. Sanıyorum ki bu zmana kadar , beklenilen cevabı veremedim dilerim ki bu sefer olmustur .Klasik bir kalıp yok , sizin mesaleginiz ile harmanlıyor soruları , tama anlamıyla sizin cvniz üzerinden gidecek aynı ing olduğu gibi , benim gözlerim bu şekilde
Ayni sekilde ben de hep ayni soruyla karşılaşıyorum ve tatmin edemiyorum sanirim. Keske dogru cevabi bilsek

• Like
Tepkiler: mimar hanım
Ayni sekilde ben de hep ayni soruyla karşılaşıyorum ve tatmin edemiyorum sanirim. Keske dogru cevabi bilsek
keske , gercekten neye bakıyorlar bilmiyorum . Sakin olmak ya da kendini iyi aktarmakla bence ilgisi yok ,alacakları adaylarda daha baska seylere dikkat ediyorlar gibime geliyor ,dilerim ki bu sefer o gereken cevabı vermiş oluruz amin 🙏

keske , gercekten neye bakıyorlar bilmiyorum . Sakin olmak ya da kendini iyi aktarmakla bence ilgisi yok ,alacakları adaylarda daha baska seylere dikkat ediyorlar gibime geliyor ,dilerim ki bu sefer o gereken cevabı vermiş oluruz amin 🙏
Bu arada ben de ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Her seferinde cok guzel cevap veriyorum ama neye dikkat ediliyor acaba 🤔🤫

Bu arada ben de ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Her seferinde cok guzel cevap veriyorum ama neye dikkat ediliyor acaba 🤔🤫
Siz daha önce hangi havayollarının hosteslik mülakatlarına katıldınız? , ben iki kere thy , bir kere emirates pagasus da cagırdı ama nasılsa elenıyorum diye gitmedim , etihadda birseyler yollamıs ama bakmadım bile insanın bir yerden sonra artık inancı kırılıyor yani benim öyle oldu ,sonra kardesim basvur diyince basvurdum insallah iyi haberlerimizi paylasırız herbirimiz , buraya yazan herkes bence emek veriyor keske hepimizi alsalar 🫣🤭

Siz daha önce hangi havayollarının hosteslik mülakatlarına katıldınız? , ben iki kere thy , bir kere emirates pagasus da cagırdı ama nasılsa elenıyorum diye gitmedim , etihadda birseyler yollamıs ama bakmadım bile insanın bir yerden sonra artık inancı kırılıyor yani benim öyle oldu ,sonra kardesim basvur diyince basvurdum insallah iyi haberlerimizi paylasırız herbirimiz , buraya yazan herkes bence emek veriyor keske hepimizi alsalar 🫣🤭
Thy ajet pgs hepsine katildim ajet 2 kere benim de. Gerçekten benim de hevesim kiriliyor ama bu işi de yapmak istiyorum yani bilmiyorum. Insallah artik kazandim yazmak nasip olur bize de🫠

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.