Bilmemkine

Üye
3 Ara 2023
76
6
35
Arkadaşlar merhaba geçenlerde mülakata katıldım boy kilo dövme yara izinden elenmedim ancak son anda insan kaynaklarındaki hanımefendi ellerimi uzatıp birleştirmemi söyledi heyecandan ve serçe parmağımın çok hafif kısa olmasından dolayı o an birleştiremedim ve bana elendiğimi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? İtiraz etmeli miyim nereye etmeliyim

Arkadaşlar merhaba geçenlerde mülakata katıldım boy kilo dövme yara izinden elenmedim ancak son anda insan kaynaklarındaki hanımefendi ellerimi uzatıp birleştirmemi söyledi heyecandan ve serçe parmağımın çok hafif kısa olmasından dolayı o an birleştiremedim ve bana elendiğimi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? İtiraz etmeli miyim nereye etmeliyim
gerçek mi bu

Görmediğimiz durumlar için yorum yapmamak daha mantıklı olur. Parmağında nasıl bir sorun var olabilir ya da onların tam olarak beklentileri nedir bilemeyiz. Eğer sorun olmadığını düşünüyorsa arkadaşımız elbette itiraz etsin. Ancak bir etkisi olacağını sanmıyorum. Mail atabilirsiniz THY'ye.

Gerçek mi bu olay? Genel mülakatta böyle bi şey istendiğini ve mülakat sonucunu o an söylediklerini ilk defa duyuyorum. Keşke o an insan kaynaklarına başka kişilere sorsaydınız

Görmediğimiz durumlar için yorum yapmamak daha mantıklı olur. Parmağında nasıl bir sorun var olabilir ya da onların tam olarak beklentileri nedir bilemeyiz. Eğer sorun olmadığını düşünüyorsa arkadaşımız elbette itiraz etsin. Ancak bir etkisi olacağını sanmıyorum. Mail atabilirs
Görmediğimiz durumlar için yorum yapmamak daha mantıklı olur. Parmağında nasıl bir sorun var olabilir ya da onların tam olarak beklentileri nedir bilemeyiz. Eğer sorun olmadığını düşünüyorsa arkadaşımız elbette itiraz etsin. Ancak bir etkisi olacağını sanmıyorum. Mail atabilirsiniz THY'ye.
hiçbir sorun yok parmağımı gören herkes inanılmaz bir şaşkınlığa uğradı sadece milimetrik bir farkla belki normal insanlardan kısadır yani birçok gruba purserlara başkanlara da attım herkes bir yanlışlık olması gerektiğini söylüyo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.