Pozisyon veya İlan Adı
Cadet II. Pilot Aday Adaylığı
5 Haz 2025
68
9
5
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar böbrek taşı geçmişi olup son aylarda ön sağlık değerlendirmesine giren ve tecrübelerini aktarabilecek adaylar var mıdır? Soeun ettiler mi? Benim 8 sene önce ve 5 sene önce olmak üzere 2 tane çok küçük ve kendi kendime düşürdüğüm 2 taş geçmişim var. Sağlıkta ne olur merak ediyorum.

Arkadaşlar böbrek taşı geçmişi olup son aylarda ön sağlık değerlendirmesine giren ve tecrübelerini aktarabilecek adaylar var mıdır? Soeun ettiler mi? Benim 8 sene önce ve 5 sene önce olmak üzere 2 tane çok küçük ve kendi kendime düşürdüğüm 2 taş geçmişim var. Sağlıkta ne olur merak ediyorum.
işe giriş muayenesi sırasında güncel üriner sistem tomografisi çektirmeniz gerekiyor. Tomografi sonucunda boyutu ve yeri fark etmeden böbrek taşı tespit edilen adayların işe girişi uygun değil. Sağlık koşullarında yazdıkları gibi ön değerlendirme. Taş yoksa sıkıntı yok 😊

işe giriş muayenesi sırasında güncel üriner sistem tomografisi çektirmeniz gerekiyor. Tomografi sonucunda boyutu ve yeri fark etmeden böbrek taşı tespit edilen adayların işe girişi uygun değil. Sağlık koşullarında yazdıkları gibi ön değerlendirme. Taş yoksa sıkıntı yok 😊
Hocam sağ olun, bunu biliyorum kontrol ettim belgeyi de bir de son taş hikayesinden itibaren 7 sene geçmeli deniyor onu yaşayan oldu mu merak ettim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.