Ben de 6 aralık 8.30da girdim fakat bir geri dönüş sağlanmadı henüz. 5 aralıkta girip 14 aralıkta olumlu sonucu alanlar var. Beklemek gerçekten sancılı bir süreçbenimde 6 aralık bende cevap bekliyorum halen ama ümidimi kaybetmiş durumdayım , forumdakileri okuyunca...
Ben de 6 Aralık tarihinde girdim ama henüz bir dönüt almadımBen de 6 aralık 8.30da girdim fakat bir geri dönüş sağlanmadı henüz. 5 aralıkta girip 14 aralıkta olumlu sonucu alanlar var. Beklemek gerçekten sancılı bir süreç
bazı kişilerin açıklanmış bizden önce veya sonra girenlerin buyuk ihtimal yedeklerdeyizdir diye tahmin ediyorumBen de 6 Aralık tarihinde girdim ama henüz bir dönüt almadım
Ya aslında yaş olarak çok avantajlı olduğumu düşünüyorum 20 yaşındayım , 1.5 sene çalışma hayatım var havacılık yönetimi bölümünde okuyorum ingilizce olarak. Mülakat sonucum olumsuz gelirse gerçekten çok üzülürüm.42 gun sonra olumlu donus alan olmus arkadaslar, beklemeye devam![]()
1-2 haftaya donerler size tahminimYa aslında yaş olarak çok avantajlı olduğumu düşünüyorum 20 yaşındayım , 1.5 sene çalışma hayatım var havacılık yönetimi bölümünde okuyorum ingilizce olarak. Mülakat sonucum olumsuz gelirse gerçekten çok üzülürüm.
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun darısı başımızaarkadaslar bugun evrak talep maili aldim cok sukur, 9 kasimdan beri bekliyordum
dun artik umidimi kesmistim bgun geldiSenin adına çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza
O da bir ilerleme hadi bakalım darısı sağlığa . Ben beklemeye devamdun artik umidimi kesmistim bgun geldibeklemeyi birakinca gelior arkadaslar eski sevgili gibi
ancak olumlu olarak degil sadece evraklarinizi istiyorlar, surece devam yani..