Flight member
HavaPersonel.Com
Ajet geçtiğimiz günlerde bilet satış bölümü için ilan yayınlamıştı. Ancak çok durmadı ve ilan kapandı. Acaba dönüş alan oldu mu? Buraya yazabilirler mi ?
İlan 2-3 gün yayında kaldı diye hatırlıyorum. Bende başvurdum hala dönüş bekliyorum. Araya haftasonu girmesi sebebiyle dönüş yapmamış olabilirler zaten Ajet genelde ilanlara geç dönüş yapıyor diye biliyorum. Dönüş alan olursa buraya yazarsa çok sevinirim.Ajet geçtiğimiz günlerde bilet satış bölümü için ilan yayınlamıştı. Ancak çok durmadı ve ilan kapandı. Acaba dönüş alan oldu mu? Buraya yazabilirler mi ?
Teşekkür ederim dönüşünüz içinİlan 2-3 gün yayında kaldı diye hatırlıyorum. Bende başvurdum hala dönüş bekliyorum. Araya haftasonu girmesi sebebiyle dönüş yapmamış olabilirler zaten Ajet genelde ilanlara geç dönüş yapıyor diye biliyorum. Dönüş alan olursa buraya yazarsa çok sevinirim.
Bilet satış alanında tecrübeniz var mıydı? Benim bir yıllık tatil rezervasyon sitesinde (otel,uçak bileti, tur) satış tecrübem var. Buna bağlı olarak dönüş yaparlar mı emin olamadımTeşekkür ederim dönüşünüz içinbakalım bekleyelim gelişmeler oldukça takipte olacağız belli oldu
![]()
Ben havaalanında yer hizmetlerinde görev yapmıştım. Check in işlemleri, boarding vs. Ama yolculara sıfırdan rezervasyon da yapıyordum. Çağrılır mıyım ben de düşünüyordumBilet satış alanında tecrübeniz var mıydı? Benim bir yıllık tatil rezervasyon sitesinde (otel,uçak bileti, tur) satış tecrübem var. Buna bağlı olarak dönüş yaparlar mı emin olamadım
Herhangi bir dönüş aldınız mı?Ben havaalanında yer hizmetlerinde görev yapmıştım. Check in işlemleri, boarding vs. Ama yolculara sıfırdan rezervasyon da yapıyordum. Çağrılır mıyım ben de düşünüyordumkeşke bir dönüş yapsalar da bilebilsek
![]()
Hayır herhangi bir dönüş alamadımHerhangi bir dönüş aldınız mı?![]()
Sanırım Ajet İnsan kaynakları bu hafta şöyle bir ilan açalım ama başvuran kişilere dönüş yapmayalım diyorlar.Hayır herhangi bir dönüş alamadımkonuyla alakalı hiçbir gelişme yok, acaba pozisyon iptal mi oldu
![]()
Merhaba tekrar, gördüğüm son şeyi söylemek için yazdım
Merhaba, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bana da herhangi bir dönüş yapılmadı. Hem iştirak şirkette yhm tecrübem hem de uçak bileti satış tecrübem var bundan dolayı sürece dahil edip, dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesefMerhaba tekrar, gördüğüm son şeyi söylemek için yazdımarkadaşıma mailden dönüş yapılmış, ilana uygun bulunamadınız diyerek baştan olumsuz dönülmüş. Ancak bana hiç dönüş olmamış . Sizde bir gelişme var mı ?
Bencede sizi sürece dahil edeceklerdirMerhaba, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bana da herhangi bir dönüş yapılmadı. Hem iştirak şirkette yhm tecrübem hem de uçak bileti satış tecrübem var bundan dolayı sürece dahil edip, dönüş yapacaklarını düşünüyorum. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef
Maalesef olmadıBencede sizi sürece dahil edeceklerdirherhangi bir gelişme oldu mu peki geçtiğimiz şu günlerde ?
![]()
Bende hala bir gelişme yokMaalesef olmadıolursa buraya yazacağım. Sizde oldu mu?
Ben buraya bakmayı unutuyorum. Bu gidişle 5 Ay sonra biz yine burda birbirimize gelişme var mı ? diye soruyor oluruz sanırımBende hala bir gelişme yok![]()
Tekrardan merhabaBende hala bir gelişme yok![]()
Merhaba. Bana bugün olumsuz maili geldiBende hala bir gelişme yok![]()