Fatma Bayraktar
HavaPersonel.Com
Merhaba 14.10 .2024 te belgeler okunmuyor diye tekrar yükledim. Ama kurul mülakatı için hala çağrılmadım. Benimle aynı durumda olanlar var mı?
1 Eylül de belge yükledim henüz hiçbir gelişme yokMerhaba 14.10 .2024 te belgeler okunmuyor diye tekrar yükledim. Ama kurul mülakatı için hala çağrılmadım. Benimle aynı durumda olanlar var mı?
Aynı sekilde 24 ekimde yükledim dönüs yok halaMerhaba 14.10 .2024 te belgeler okunmuyor diye tekrar yükledim. Ama kurul mülakatı için hala çağrılmadım. Benimle aynı durumda olanlar var mı?
Ben temmuz 2'de yükledim lanet olsun hala bekliyorumBen ağustosun başında yükledim , sanırım en uzun süredir bekleyenlerdenim. Mail attım bir buçuk ay önce, önümüzdeki günlerde bilgilendirileceğime dair geri mail aldım. Üzerinden 20 gün geçti... Dedikleri gibi süreç 2025'in ilk çeyreğine kadar uzayacak. Bu süreçte İngilizcenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Sonuç olumsuz bile olsa kendimize bir şeyler katabiliriz. Herkese başarılar ve sabırlar dilerim
37Ben yaş ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım sürecin başvuru zamanı ile ilgisi yok 36 yaşındayım geciken arkadaşlar yaşlarını yazabilirler mi bakalım teorimde haklılık payım varmi.
Alakası yok,ben yeni 25 oldum.Çokta haksız sayılmam o zaman
Madem bizi en son değerlendirecekler idi neden yaş makası o kadar açık tutuldu acaba. Nezaketen "25 yaş üzeri 2.katagori tercih" denemez miydi? Hayırlısı olsun.
30Ben yaş ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım sürecin başvuru zamanı ile ilgisi yok 36 yaşındayım geciken arkadaşlar yaşlarını yazabilirler mi bakalım teorimde haklılık payım varmi.
Bu forumda bulunmayan adaylarda vardır mutlaka 25 ve altında bulunan.Kesinlikle random bir süreç.Çokta haksız sayılmam o zaman
Madem bizi en son değerlendirecekler idi neden yaş makası o kadar açık tutuldu acaba. Nezaketen "25 yaş üzeri 2.katagori tercih" denemez miydi? Hayırlısı olsun.
Hayır hayır tamamen karışık. Başvuru sıralarına göre dendi ama boy kiloda ertelenen kilo verip alıp gelenler ertelemelere neden oluyor ister istemez. Basvuru sırası önce olana odaklanıp tam süreci sonlandırıp kalanlara dönüyorlar. Ben 22 yaşındayım ve hâla çağırılmadım. İçiniz ferah olsun. Hepimiz gerginiz biliyorum ve anlıyorum sizi.Çokta haksız sayılmam o zaman
Var demekki 25 olmuşsunuz işte yeni yaşınız kutlu olsun. Her sey gönlünüzce olsun.Alakası yok,ben yeni 25 oldum.
Yo. ben hiç gergin değilim işinde gücünde çalışan biriyim. Kurul sürecini deneyimlemek istedim. Herşey yolunda giderse belki çalışmayı da düşünürüm. Kurulu geçersem detaylı bir check-up yaptırmış olurum . Ama size katılmıyorum. Zira hakliysaniz teorik olarak hiç cagrilmamis kisilerin ikinci sefer çağırılan kişileri beklememesi gerektiğini bilen bir şirket. İlk kez cagrilacaklarda ikinci kez çağrılması gerebilecek kişilerin olmadığını varsayabilirmisiniz ki?Hayır hayır tamamen karışık. Başvuru sıralarına göre dendi ama boy kiloda ertelenen kilo verip alıp gelenler ertelemelere neden oluyor ister istemez. Basvuru sırası önce olana odaklanıp tam süreci sonlandırıp kalanlara dönüyorlar. Ben 22 yaşındayım ve hâla çağırılmadım. İçiniz ferah olsun. Hepimiz gerginiz biliyorum ve anlıyorum sizi.
Bazı mail adreslerine durumu soracak şekilde mail atıp cevap verebileceklerini söyledi THY de çalışan bir abim. Gerekirse atalım . Durum beklemekte aslında hiç olmamasından iyi . Zira olmasaydı bu aşamaya kadar gelmezdik herhalde. Vardır bunda da bir hayırYo. ben hiç gergin değilim işinde gücünde çalışan biriyim. Kurul sürecini deneyimlemek istedim. Herşey yolunda giderse belki çalışmayı da düşünürüm. Kurulu geçersem detaylı bir check-up yaptırmış olurum . Ama size katılmıyorum. Zira hakliysaniz teorik olarak hiç cagrilmamis kisilerin ikinci sefer çağırılan kişileri beklememesi gerektiğini bilen bir şirket. İlk kez cagrilacaklarda ikinci kez çağrılması gerebilecek kişilerin olmadığını varsayabilirmisiniz ki?
Velhasili yaş teorimde haklı olduğumu düşünüyorum. 25 yaş üstü arkadaşlar hatta bu arkadaşlar içinden evli ve şehir dışında ikamet edenler 2. Kategori mülakat asamasina bırakılmış gözüküyor. İstanbul'da ikamet eden 20-24 öncelikli çağrılmış.
Elestrim yapıcı yöndedir. Zira şirket prensipleri bir çok algoritma bir arada hesaplanıyor. Öyle tercih edildiyse yapacak birşey yok. Bizlere de tercih etmeme hakki doğuyor.
hangi mail adresi ile iletişime geçtin öğrenebilir miyim?Ben ağustosun başında yükledim , sanırım en uzun süredir bekleyenlerdenim. Mail attım bir buçuk ay önce, önümüzdeki günlerde bilgilendirileceğime dair geri mail aldım. Üzerinden 20 gün geçti... Dedikleri gibi süreç 2025'in ilk çeyreğine kadar uzayacak. Bu süreçte İngilizcenizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Sonuç olumsuz bile olsa kendimize bir şeyler katabiliriz. Herkese başarılar ve sabırlar dilerim