Belge Yükleme Maili Gelmedi

• Konbuyu başlatan emreserda00
  • Başlangıç tarihi
emreserda00

emreserda00

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Yoğunluktan dolayı süreci sağlıklı bir şekilde takip edemiyorum ama bu forumda bir şey farkettim. Sanırım mülakat sonucu olumlu olan adaylara belge yükleme ile alakalı mail gitmiş. Bana böyle bir mail gelmedi. Mülakat olumlu sonucum 29 ağustosta tarafıma ulaştı. Bunun sebebi nedir ve herhangi bir problem teşkil eder mi?

B

Blackthorn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Yoğunluktan dolayı süreci sağlıklı bir şekilde takip edemiyorum ama bu forumda bir şey farkettim. Sanırım mülakat sonucu olumlu olan adaylara belge yükleme ile alakalı mail gitmiş. Bana böyle bir mail gelmedi. Mülakat olumlu sonucum 29 ağustosta tarafıma ulaştı. Bunun sebebi nedir ve herhangi bir problem teşkil eder mi?
Merhaba Emre bey. 29 ağustosta ben dahil bir çok adaylara olumlu yanıt gelip, belge ile ilgili bir yazı gelmemişti. Yanılmıyorsam 2 hafta önce 29 ağustosta olumlu olanların bir kısmına belge yükleme maili gelmiş. Bana henüz gelmedi. Sebebi malum oldukça fazla aday olması ve sürecin yavaş ilerleyişi. Ben ve benim gibi henüz belge maili almamış kişiler var. Herhangi bir sorun yok. Sabır ile bekleyeceğiz.

T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
aynı tarihte video mülakat sonucum gelmişti. geçen hafta belge yükleme mailim geldi süreç çok yavaş ilerliyor zamanla size de gelecektir

R

rumelihavasi

HavaPersonel.Com
Belge yükleme maili gelen var mı?

B

Bilal09

HavaPersonel.Com
Merhabalar

29 Ağustos'ta video mülakatinin olumlu geçtiğine dair mail aldım. 24 ekim saat 11 46 da belge yükleme maili aldım. 5 Kasım a kadar belgeleri yüklemem gerekiyor.

Konuyu okuyanlar;