THY Belge Yükleme Ile Ilgili Bilgi

• Konbuyu başlatan tolgacbnn
  • Başlangıç tarihi
T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
bugün olumlu sonuç aldım ancak belge yükleme ile ilgili bir bağlantı veya bir bilgi göremedim mailde. acaba belge yükleyen arkadaşlarda da mı böyle oldu ne zaman aldılar bu bilgiyi

M

mf5106

HavaPersonel.Com
@tolgacbnn tebrik ederim , olumlu maili öğleden önce mi yoksa sonra mı geldi acaba ?

khradein

khradein

HavaPersonel.Com
mayis ayinda basvuru yaparken tum belgeleri yüklediniz mi

T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
mayis ayinda basvuru yaparken tum belgeleri yüklediniz mi
belge olarak tam ne istiyor bilmiyorum ama üniversite öğrenci belgemi yüklemiştim adli sicil kaydını hatırlamıyorum yükleyip yüklemedğimi

M

mustafasar

HavaPersonel.Com
Merhaba video mülakat olumlu geldi benim de belgeleri yükledim davet günü için mi bekliyoruz şimdi de

T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
direkt olumlu mailin altında yazıyodu belgeri 2 sine kadar yükleyin diye
allah allah bugün aldığım olumlu mailinde böyle bir şey yoktu benim "Değerli Adayımız,

2024 Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce video mülakat aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.

Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla." direkt böyle atmışlar maili

H

Hoshigakisame

HavaPersonel.Com
Bana da bugün olumlu dönüşü oldu ama arkadaşın dediği gibi belge ile ilgili ne mesaj ne da mail var. Belge yükleyen arkadaşlar nasıl yüklemişti direk belge yükleme maili mi geldi yoksa sonraki günlerde mi gelmişti?

M

mustafasar

HavaPersonel.Com
allah allah bugün aldığım olumlu mailinde böyle bir şey yoktu benim "Değerli Adayımız,

2024 Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce video mülakat aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.

Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.

Saygılarımızla." direkt böyle atmışlar maili
neye göre senin süreci uzun tutmuş ben de direkt altta yüklemem gerekenler çıktı
mülakat günü seçicem sanıyodum ama daha davet edecekler bakıpta sanırım

khradein

khradein

HavaPersonel.Com
tolga bey İK’ya sormaniz daha dogru olur burada her kafadan ses cikiyor

M

Milayk615

HavaPersonel.Com
bugün olumlu sonuç aldım ancak belge yükleme ile ilgili bir bağlantı veya bir bilgi göremedim mailde. acaba belge yükleyen arkadaşlarda da mı böyle oldu ne zaman aldılar bu bilgiyi
Belgeleri yüklemiş olabilirsin başvuru aşamasında belge istedi çünkü

L

legrand

HavaPersonel.Com
Merhaba, bize olumlu mail geldiğinde altında bir link ve yüklememiz gereken belgeler yazılıydı ona göre hareket etmiştik, size öyle bir bilgi henüz verilmemiş, size gelen mailde söylendiği gibi ayrı bir mail atarak belgeleri isteyecekler muhtemelen.

M

mustafasar

HavaPersonel.Com
tolga bey İK’ya sormaniz daha dogru olur burada her kafadan ses cikiyor
zaten hepimiz süreçle ilgili yaşadığımız şeyleri paylaşıyoruz soruyoruz her kafadan ses çıkmıyo olanı soruyo olanla cevap alıyo ik olmadığımıza görede sorduğu soruya benim karşılaştığımla cevap veriyorum

anadoluşövalyesi

anadoluşövalyesi

HavaPersonel.Com
''Değerli Adayımız,

Saygılarımızla.''

yani bunlar dışında her hangi bir belge veyahut link falan yoktu belge yükle diyen bir ibare de göremedim bu arada 7 ağustos da girdim mülakata 29 da olumlu sonuç aldım

S

sefakılıc

HavaPersonel.Com
''Değerli Adayımız,

Saygılarımızla.''

yani bunlar dışında her hangi bir belge veyahut link falan yoktu belge yükle diyen bir ibare de göremedim bu arada 7 ağustos da girdim mülakata 29 da olumlu sonuç aldım
Cep telefonunuza gelen mesajın içeriği neydi peki hocam

Konuyu okuyanlar;