teşekkür ederim.12.03 te gelmiş tam saat olarak@tolgacbnn tebrik ederim , olumlu maili öğleden önce mi yoksa sonra mı geldi acaba ?
belge olarak tam ne istiyor bilmiyorum ama üniversite öğrenci belgemi yüklemiştim adli sicil kaydını hatırlamıyorum yükleyip yüklemedğimimayis ayinda basvuru yaparken tum belgeleri yüklediniz mi
belgeleri ne zaman yüklemeniz istendi acaba olumlu mail aldıktan ne kadar sonraMerhaba video mülakat olumlu geldi benim de belgeleri yükledim davet günü için mi bekliyoruz şimdi de
direkt olumlu mailin altında yazıyodu belgeri 2 sine kadar yükleyin diyebelgeleri ne zaman yüklemeniz istendi acaba olumlu mail aldıktan ne kadar sonra
allah allah bugün aldığım olumlu mailinde böyle bir şey yoktu benim "Değerli Adayımız,direkt olumlu mailin altında yazıyodu belgeri 2 sine kadar yükleyin diye
neye göre senin süreci uzun tutmuş ben de direkt altta yüklemem gerekenler çıktıallah allah bugün aldığım olumlu mailinde böyle bir şey yoktu benim "Değerli Adayımız,
2024 Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce video mülakat aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla." direkt böyle atmışlar maili
Belgeleri yüklemiş olabilirsin başvuru aşamasında belge istedi çünkübugün olumlu sonuç aldım ancak belge yükleme ile ilgili bir bağlantı veya bir bilgi göremedim mailde. acaba belge yükleyen arkadaşlarda da mı böyle oldu ne zaman aldılar bu bilgiyi
Başvuru aşaması ve burada yüklenen yerler farklı ve başka belgeler de var askerlik durum, sgk belgesi gibi.Belgeleri yüklemiş olabilirsin başvuru aşamasında belge istedi çünkü
zaten hepimiz süreçle ilgili yaşadığımız şeyleri paylaşıyoruz soruyoruz her kafadan ses çıkmıyo olanı soruyo olanla cevap alıyo ik olmadığımıza görede sorduğu soruya benim karşılaştığımla cevap veriyorumtolga bey İK’ya sormaniz daha dogru olur burada her kafadan ses cikiyor
tolga bey İK’ya sormaniz daha dogru olur burada her kafadan ses cikiyor
Cep telefonunuza gelen mesajın içeriği neydi peki hocam''Değerli Adayımız,
2024 Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce video mülakat aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.''
yani bunlar dışında her hangi bir belge veyahut link falan yoktu belge yükle diyen bir ibare de göremedim bu arada 7 ağustos da girdim mülakata 29 da olumlu sonuç aldım
İnsan kaynaklarının mail adresi varmı sizdetolga bey İK’ya sormaniz daha dogru olur burada her kafadan ses cikiyor