Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün olumlu sonuç aldım ancak belge yükleme ile ilgili bir bağlantı veya bir bilgi göremedim mailde. acaba belge yükleyen arkadaşlarda da mı böyle oldu ne zaman aldılar bu bilgiyi
allah allah bugün aldığım olumlu mailinde böyle bir şey yoktu benim "Değerli Adayımız,
2024 Kabin Memurluğu İlanı Değerlendirme Süreci kapsamında katıldığınız online İngilizce video mülakat aşamasının olumlu sonuçlandığını bildirmekten mutluluk duyarız.
Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına (Boy kilo ve dövme yara izi kontrolü, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı) davet edilmenize yönelik olarak e-posta ve sms olarak bilgilendirileceksiniz. Mülakat aşamalarımızın, daha önce tarafınıza bilgi verildiği gibi, 2025 Bahar dönemine kadar devam etmesi öngörülmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla." direkt böyle atmışlar maili
Bana da bugün olumlu dönüşü oldu ama arkadaşın dediği gibi belge ile ilgili ne mesaj ne da mail var. Belge yükleyen arkadaşlar nasıl yüklemişti direk belge yükleme maili mi geldi yoksa sonraki günlerde mi gelmişti?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.