THY Belge Görüntülenememektedir

• Konbuyu başlatan lalala
  • Başlangıç tarihi
L

lalala

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam. Belge görüntülenememektedir maili alıp durumu halleden var mı?

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Eksik olan belgeyi JPEG olarak yüklemeyi denediniz mi?

R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
ben de hala bekliyorum her türlü yükledim jpeg pdf üni mezuniyet belgesini ama sonuç yok hala

Z

Zehra777

HavaPersonel.Com
Bana da aynısı oldu mezuniyeti ve adli sicili görüntüleyemediler , ikisini de hem pdf hem jpeg yeniden yükledim, 1 hafta sonra mail geldi mülakata çağrıldım. Endişelenmeyin kızlar.

L

lalala

HavaPersonel.Com
Bana da aynısı oldu mezuniyeti ve adli sicili görüntüleyemediler , ikisini de hem pdf hem jpeg yeniden yükledim, 1 hafta sonra mail geldi mülakata çağrıldım. Endişelenmeyin kızlar.
Teşekkürler🥺 Bekliyoruz bakalım

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Var mi geri donus alan , 5 gun oldu ben tekrar yukleyeli hala ses yok.

R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
1 ay oldu benim hala yok

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
20 gün olacak neredeyse hala yok…
sizin icin uzuldum. Ama benim zaten 5 yil once doktor tarafindan astim icin sprey yazilmis gorunuyor e nabizda gec erken pekte fark etmez , muhtemelen bundan dolayi elerler beni. Gidince genede bir soracagim.

L

lalala

HavaPersonel.Com
sizin icin uzuldum. Ama benim zaten 5 yil once doktor tarafindan astim icin sprey yazilmis gorunuyor e nabizda gec erken pekte fark etmez , muhtemelen bundan dolayi elerler beni. Gidince genede bir soracagim.
Umarım elenme sebebi olmaz sizin için. 5 yıl olmuş umarım tolerans gösterirler 🙏 Çok uzun ve yıpratıcı bir işe alım süreci, gönlümüzce olsun hepimizin.

S

Serdaraydn181

HavaPersonel.Com
Düzenli olarak kullanım için yazılmadıysa ve astım raporu verilmediyse bir sıkıntı olmuyor, özel olarak başka bir şirketteki iş yeri doktoruna sordum

R

rbrbrb

HavaPersonel.Com
mülakat maili geldi arkadaşlar

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
bugun geri donus saglamislar 4 gun sonrasina cagirmislar beni 26sinda saat 1de

R

ravenche

HavaPersonel.Com
bugun geri donus saglamislar 4 gun sonrasina cagirmislar beni 26sinda saat 1de
Dosyaları tekrardan pdf olarak mı yüklediniz yoksa jpg mi? Ben dosyalar görüntülenememektedir yazısını gördükten sonra tekrar pdf yükledim bir sıkıntı olur mu acaba?

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Dosyaları tekrardan pdf olarak mı yüklediniz yoksa jpg mi? Ben dosyalar görüntülenememektedir yazısını gördükten sonra tekrar pdf yükledim bir sıkıntı olur mu acaba?
ayni dosyayi tekrar ekledim, bence yetistiremedikleri icin oyle yaptilar >D

Konuyu okuyanlar;