L
lalala
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam. Belge görüntülenememektedir maili alıp durumu halleden var mı?
Evet ama hala dönüş yok. Size döndünler mi?Eksik olan belgeyi JPEG olarak yüklemeyi denediniz mi?
Teşekkürler Bekliyoruz bakalımBana da aynısı oldu mezuniyeti ve adli sicili görüntüleyemediler , ikisini de hem pdf hem jpeg yeniden yükledim, 1 hafta sonra mail geldi mülakata çağrıldım. Endişelenmeyin kızlar.
Size geldi mi mülakat ?Eksik olan belgeyi JPEG olarak yüklemeyi denediniz mi?
20 gün olacak neredeyse hala yok…Var mi geri donus alan , 5 gun oldu ben tekrar yukleyeli hala ses yok.
sizin icin uzuldum. Ama benim zaten 5 yil once doktor tarafindan astim icin sprey yazilmis gorunuyor e nabizda gec erken pekte fark etmez , muhtemelen bundan dolayi elerler beni. Gidince genede bir soracagim.20 gün olacak neredeyse hala yok…
Umarım elenme sebebi olmaz sizin için. 5 yıl olmuş umarım tolerans gösterirler Çok uzun ve yıpratıcı bir işe alım süreci, gönlümüzce olsun hepimizin.sizin icin uzuldum. Ama benim zaten 5 yil once doktor tarafindan astim icin sprey yazilmis gorunuyor e nabizda gec erken pekte fark etmez , muhtemelen bundan dolayi elerler beni. Gidince genede bir soracagim.
Düzenli olarak kullanım için yazılmadıysa ve astım raporu verilmediyse bir sıkıntı olmuyor, özel olarak başka bir şirketteki iş yeri doktoruna sordumsizin icin uzuldum. Ama benim zaten 5 yil once doktor tarafindan astim icin sprey yazilmis gorunuyor e nabizda gec erken pekte fark etmez , muhtemelen bundan dolayi elerler beni. Gidince genede bir soracagim.
Dosyaları tekrardan pdf olarak mı yüklediniz yoksa jpg mi? Ben dosyalar görüntülenememektedir yazısını gördükten sonra tekrar pdf yükledim bir sıkıntı olur mu acaba?bugun geri donus saglamislar 4 gun sonrasina cagirmislar beni 26sinda saat 1de
ayni dosyayi tekrar ekledim, bence yetistiremedikleri icin oyle yaptilar >DDosyaları tekrardan pdf olarak mı yüklediniz yoksa jpg mi? Ben dosyalar görüntülenememektedir yazısını gördükten sonra tekrar pdf yükledim bir sıkıntı olur mu acaba?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum o yüzden aynı dosyaları yükledimayni dosyayi tekrar ekledim, bence yetistiremedikleri icin oyle yaptilar >D