G
GeneralRadahn
HavaPersonel.Com
Merhaba video mülakat aşamasından olumlu sonuç aldıktan evrakları yüklerken sorun yaşayan var mı?
Ben en son mezuniyet belgesini bir de jpeg olarak yükledim bekliyorum bakalım. Hafta içi dönüş alırız umarım.Merhaba video mülakat aşamasından olumlu sonuç aldıktan evrakları yüklerken sorun yaşayan var mı?
Ben PDF yükledim, kabul etmiyor mu?Ben en son mezuniyet belgesini bir de jpeg olarak yükledim bekliyorum bakalım. Hafta içi dönüş alırız umarım.
PDF olan belgeyi kaldırdınız mı?Ben en son mezuniyet belgesini bir de jpeg olarak yükledim bekliyorum bakalım. Hafta içi dönüş alırız umarım.
Onu da bıraktım duruyor. Hangisini görüntüleyebilirlerse artık diye düşündüm.PDF olan belgeyi kaldırdınız mı?
Görüntülenemedi uyarısı aldığım için ve forumda başka biri böyle çözdüğü için öyle denedimBen PDF yükledim, kabul etmiyor mu?
Ben aradım telefon üzerinden iletişim kurmadıklarını mail atmam gerektiğini söylediler, mail de attım dönüş yok henüz 1 haftayı geçti.Bekle babam bekle aynı sorun bendede aramayı denediniz mi hiç?
Bende de hala yokMerhaba, bende hala bir dönüş yok, dönüş alan var mı?