Pozisyon veya İlan Adı
cadet

Farmerbxx0

Üye
10 Eyl 2024
88
33
35
merhaba, 3 sene önce bel fıtığı ameliyatı geçirdim. daha önce sağlık şartlarında eleniyordum fakat şartlar esnetildi. şimdilik fıtık ile ilgili bir problemim yok, tamamen geçti. cadet için elenme sebebi olur mu sizce? Benzer sorunu yaşayan var mı?

Merhaba, üzgünüm fakat bel fıtığı ameliyatı olmuş olmak iyileşmiş olsanız dahi halâ işe girişe engeldir. Bel fıtığı başlangıcı gibi durumlarda biraz esneklik sağlayabilirler ancak bel fıtığı ameliyatı başlı başına çok ciddi bi ameliyat zaten.

Ayrıca benim elimdeki en güncel sağlık kriterleri dosyasında halâ şu ifadeler yer alıyor:

Omurga Disk Patolojileri (Protrüzyon, Taşma, Nöral Foramen Darlığı, İndentasyon, Herniasyon, Bel ve Boyun Fıtığı, Her Türlü Bası Bulgusu, Yırtık Ve Diğer Omurga Hastalıkları).

Yukarıdaki tanısı, tedavisi, ameliyatı olanlar ile güncel mr sonucunda bulgu tespit edilen tüm adayların işe girişi uygun değildir.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, üzgünüm fakat bel fıtığı ameliyatı olmuş olmak iyileşmiş olsanız dahi halâ işe girişe engeldir. Bel fıtığı başlangıcı gibi durumlarda biraz esneklik sağlayabilirler ancak bel fıtığı ameliyatı başlı başına çok ciddi bi ameliyat zaten.

Ayrıca benim elimdeki en güncel sağlık kriterleri dosyasında halâ şu ifadeler yer alıyor:

Omurga Disk Patolojileri (Protrüzyon, Taşma, Nöral Foramen Darlığı, İndentasyon, Herniasyon, Bel ve Boyun Fıtığı, Her Türlü Bası Bulgusu, Yırtık Ve Diğer Omurga Hastalıkları).

Yukarıdaki tanısı, tedavisi, ameliyatı olanlar ile güncel mr sonucunda bulgu tespit edilen tüm adayların işe girişi uygun değildir.
Teşekkürler yanıtınız için. Aslında evet dediğiniz kriter bir önceki ilanlarda bulunuyordu dolayısıyla thy'de şansımı denememiştim. Fakat güncellenmiş, yeni kriterlerde yazdıklarınız bulunmuyor. Bel fıtığı ameliyatında şöyle bir durum var, ameliyat sonrası normal birine göre fıtığın nüksetme oranı daha düşük..yani aslında bu nedenle bir şansım olabilir gibi hissettim. Zira doktorum da aynı şekilde geri dönüş verdi. Sizce denemeye değer mi? Son kriterleri incelediniz mi?

Hocam bu konuda emin misiniz bende Protrüzyon vardı fizyoterapi eşliğinde çalıştım ve geçti şuan MR da herhangi bir durum yok yinede elenir miyim

Yukarıdaki tanısı, tedavisi, ameliyatı olanlar ile güncel mr sonucunda bulgu tespit edilen tüm adayların işe girişi
Yukarıdaki yazdığıma ek olarak taşma yanı Bulging tanısı güncel MR ında çıkan adayları işe kabul ettiler. Bu sebeple işe kabul almayan sağlıktan elenen adayları geri çağırıp işe aldılar..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.