Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

btumait

Üye
18 Şub 2026
83
16
0
Meslek
Kabin
Merhaba yaklaşık 6 gün önce bu şirketin tecrübesiz ilanına başvuru yapmıştım fakat herhangi bir dönüş alamadım,normalde sürecin çok hızı ilerlediğini duymuştum herhangi bir bilgisi olan var mı bu şirket hakkında?

Merhaba yaklaşık 6 gün önce bu şirketin tecrübesiz ilanına başvuru yapmıştım fakat herhangi bir dönüş alamadım,normalde sürecin çok hızı ilerlediğini duymuştum herhangi bir bilgisi olan var mı bu şirket hakkında?
Beni aradılar geçen hafta ve sonraki güne görüşme ayarladılar ik ekibi 2 günlüğüne Antalya'ya gelmişti. Tekrar gelecek olurlarsa ararlar büyük ihtimal ama isterseniz mail atın.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🙏🏻süreciniz umarım olumlu sonuçlanır🙏🏻mülakatınız nasıl geçmişti bazı adaylar İngilizcede çok zorlandığımdan bahsetmiş,bence kendimizi ifade edebiliyorsak çok bir sorun olacağını düşünmüyorum
İngilizce'de hiç zorlamadılar. Bir soru soruldu o kadar. Kendinizi ifade edebiliyorsanız soruyu anlıyorsanız yeterli bence.

Merhaba bugün bbn tarafından arandım mülakatların İstanbul ofisinde yapılacağını söylediler. İstanbul ofisinde giren oldu mu öncesinde ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.