H
Havacı.1
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar BBN geri dönüşlere başladı mı acaba sınav daveti alan oldu mu?
Ne zaman dönüş oldu ve İstanbul mu Antalya mıValla bana geri döndüler. Ama şartlar ve maaş hakkında bir fikrim yok. Varsa bir bilginiz benimle paylaşır mısınız ?
Anladım deneyimli miydinizValla biraz önce aradılar mülakata davet ettiler içinde bulunduğum özel bir durumdan dolayı online olup olamayacağını sordum. Online mülakat için aracaklar 1 saat sonra, ben aslında antalya istemiştim ancak öncelikli alımın istanbul olduğunu bunun benim için uygun olup olmadığını sordular benim için uygun dedim
Umarım güzel geçer süreç ile ilgili bilgi verebilirseniz iyi olur galiba deneyimli olanlara öncelik sağlandı bana henüz geri dönüş olmadıEvet ama öyle 2-3 senelik deneyimli değilim
Tabiki haber veririmUmarım güzel geçer süreç ile ilgili bilgi verebilirseniz iyi olur galiba deneyimli olanlara öncelik sağlandı bana henüz geri dönüş olmadı
Tabiki haber veririm
Teşekkür ederimTabiki haber veririm
Bu gün ingilizce testi, ingilizce mülakat(konuşma) ve küçük bir mülakat yaptık. Oldukça ilgili ve tatlılar. İngilizce mülakatı yapan hanım efendi oldukça yetkindi, her şirkette bulunmuyor süreçleri max 2 hafta içinde tamamlamak istiyoruz dediler size de dönerler diye düşünüyorumTeşekkür ederim
İlginiz ve bilgileriniz için teşekkür ederim umarım süreciniz olumlu sonuçlanırBu gün ingilizce testi, ingilizce mülakat(konuşma) ve küçük bir mülakat yaptık. Oldukça ilgili ve tatlılar. İngilizce mülakatı yapan hanım efendi oldukça yetkindi, her şirkette bulunmuyor süreçleri max 2 hafta içinde tamamlamak istiyoruz dediler size de dönerler diye düşünüyorum
Merhabalar bu gün bir mülakat gerçekleştirdik size de ileteyim dedim sabit ücret + uçuş saatiniz 70 saati aşarsa over time ödemesi yapıyorlarmış. İnsan kaynakları çok kibar ve tatlıydı sevis sabiha etrafına sınırlı da olsa varmış. İş teklifi yollamadılar henüz yollarlar ise size iletirimİlginiz ve bilgileriniz için teşekkür ederim umarım süreciniz olumlu sonuçlanır
Merhabalar sizin adınıza çok sevindim galiba base olarak İstanbul’a öncelik verildi değil mi? Siz nerede yaşıyordunuzMerhabalar bu gün bir mülakat gerçekleştirdik size de ileteyim dedim sabit ücret + uçuş saatiniz 70 saati aşarsa over time ödemesi yapıyorlarmış. İnsan kaynakları çok kibar ve tatlıydı sevis sabiha etrafına sınırlı da olsa varmış. İş teklifi yollamadılar henüz yollarlar ise size iletirim
Ben antalyada yaşıyordum evet istanbul base öncelikliymiş senin için uygun mu istanbul dediler uygun dedimMerhabalar sizin adınıza çok sevindim galiba base olarak İstanbul’a öncelik verildi değil mi? Siz nerede yaşıyordunuz
Anladım teşekkür ederimBen antalyada yaşıyordum evet istanbul base öncelikliymiş senin için uygun mu istanbul dediler uygun dedim
Merhaba size olumlu olumsuz bir dönüş oldu mu?Ve İngilizce mülakatta ne sordunuz bahsetmeniz mümkün mü?Bu gün ingilizce testi, ingilizce mülakat(konuşma) ve küçük bir mülakat yaptık. Oldukça ilgili ve tatlılar. İngilizce mülakatı yapan hanım efendi oldukça yetkindi, her şirkette bulunmuyor süreçleri max 2 hafta içinde tamamlamak istiyoruz dediler size de dönerler diye düşünüyorum
Merhabalar bana olumlu döndüler ancak iş teklifini reddettim. Temel her şirketin yaptığı gibi bir yazıkı sınav yaptılar. Benim özel bir durumumdan dolayı sözlü ingilizce mülakatı telefonda gerçekleştirdik. Genel olarak neler yaptığımı kim olduğumu daha önceki tecrübelerimi sordular. Bir çok şirket ile mülakata girdim mülakat açısından gördüğüm en pozitif ve tecrübeli ekiplerden biriydiMerhaba size olumlu olumsuz bir dönüş oldu mu?Ve İngilizce mülakatta ne sordunuz bahsetmeniz mümkün mü?
Özel değilse reddetme sebebiniz İstanbul olması ya da diğer şartlar mı?Çünkü çok uçağı olmayan yeni bir firma.Benimde İngilizcem çok iyi değil açıkçası ingilizce testini bile geçebilir miyim diye düşünüyorum ya da şansımı denesem mi diye..Çünkü yarın bende gidip gitmemek arasındayımMerhabalar bana olumlu döndüler ancak iş teklifini reddettim. Temel her şirketin yaptığı gibi bir yazıkı sınav yaptılar. Benim özel bir durumumdan dolayı sözlü ingilizce mülakatı telefonda gerçekleştirdik. Genel olarak neler yaptığımı kim olduğumu daha önceki tecrübelerimi sordular. Bir çok şirket ile mülakata girdim mülakat açısından gördüğüm en pozitif ve tecrübeli ekiplerden biriydi
Merhabalar bana olumlu döndüler ancak iş teklifini reddettim. Temel her şirketin yaptığı gibi bir yazıkı sınav yaptılar. Benim özel bir durumumdan dolayı sözlü ingilizce mülakatı telefonda gerçekleştirdik. Genel olarak neler yaptığımı kim olduğumu daha önceki tecrübelerimi sordular. Bir çok şirket ile mülakata girdim mülakat açısından gördüğüm en pozitif ve tecrübeli ekiplerden biriydi