Merhaba arkadaşlar, Baykar yüksek irtifaya başvurup sınav daveti alan var mı?
C czcz HavaPersonel.Com Katılım 29 May 2024 Mesajlar 28 Tepkime puanı 2 15 Haz 2024 + - #1 Merhaba arkadaşlar, Baykar yüksek irtifaya başvurup sınav daveti alan var mı?
M menescan HavaPersonel.Com Katılım 31 Eki 2023 Mesajlar 40 Tepkime puanı 3 15 Haz 2024 #2 czcz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Baykar yüksek irtifaya başvurup sınav daveti alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Aldım. Yerleşkeye çağırıyorlar.
czcz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Baykar yüksek irtifaya başvurup sınav daveti alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Aldım. Yerleşkeye çağırıyorlar.
C czcz HavaPersonel.Com Katılım 29 May 2024 Mesajlar 28 Tepkime puanı 2 15 Haz 2024 #3 menescan' Alıntı: Aldım. Yerleşkeye çağırıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Her projenin sınavı ayrı mı yoksa genel İngilizce sınavı mı bilginiz var mı?
menescan' Alıntı: Aldım. Yerleşkeye çağırıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Her projenin sınavı ayrı mı yoksa genel İngilizce sınavı mı bilginiz var mı?
M menescan HavaPersonel.Com Katılım 31 Eki 2023 Mesajlar 40 Tepkime puanı 3 15 Haz 2024 #4 czcz' Alıntı: Her projenin sınavı ayrı mı yoksa genel İngilizce sınavı mı bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... büyük ihtimalle teknik sınav olur her sınav ayrıdır. Staj sınavına girdiyseniz ona benzer.
czcz' Alıntı: Her projenin sınavı ayrı mı yoksa genel İngilizce sınavı mı bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... büyük ihtimalle teknik sınav olur her sınav ayrıdır. Staj sınavına girdiyseniz ona benzer.
C czcz HavaPersonel.Com Katılım 29 May 2024 Mesajlar 28 Tepkime puanı 2 20 Haz 2024 #5 menescan' Alıntı: büyük ihtimalle teknik sınav olur her sınav ayrıdır. Staj sınavına girdiyseniz ona benzer. Genişletmek için tıkla ... Hangi birime başvuru yaptınız?
menescan' Alıntı: büyük ihtimalle teknik sınav olur her sınav ayrıdır. Staj sınavına girdiyseniz ona benzer. Genişletmek için tıkla ... Hangi birime başvuru yaptınız?
M menescan HavaPersonel.Com Katılım 31 Eki 2023 Mesajlar 40 Tepkime puanı 3 26 Haz 2024 #6 czcz' Alıntı: Hangi birime başvuru yaptınız? Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm geç cevap verdim. Ben reddettim yakın zamanda yeni döndüm istanbuldan tekrar gitmek çok zor bana. Ben uçuş bilimlerine başvurmuştum.
czcz' Alıntı: Hangi birime başvuru yaptınız? Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm geç cevap verdim. Ben reddettim yakın zamanda yeni döndüm istanbuldan tekrar gitmek çok zor bana. Ben uçuş bilimlerine başvurmuştum.
C czcz HavaPersonel.Com Katılım 29 May 2024 Mesajlar 28 Tepkime puanı 2 7 Ağu 2024 #7 Yüksek irtifa sınava katılıp sonrasında dönüş alan var mı?