AyberkE

Üye
11 Şub 2025
2
0
0
Merhabalar,

Mülakat sürecini takip etmek için siteye girdiğimde yaklaşık 1 aydır eğitim durumu sayfasında hata alıyorum ve siteye devam edemiyorum. Aynı sorunu yaşayanalar var mı benimle birlikte?

Merhabalar,

Mülakat sürecini takip etmek için siteye girdiğimde yaklaşık 1 aydır eğitim durumu sayfasında hata alıyorum ve siteye devam edemiyorum. Aynı sorunu yaşayanalar var mı benimle birlikte?
Eğer telefondan giriyorsanız bi hata verebilir. bilgisayardan girmeyi deneyin.bu aralar ben telefondan girince hata veriyordu düzeldi benim

Eğer telefondan giriyorsanız bi hata verebilir. bilgisayardan girmeyi deneyin.bu aralar ben telefondan girince hata veriyordu düzeldi benim
Teşekkür ederim yanıtınız için. Fakat telefondan da bilgisayardan da aynı şekilde yks bilgilerinizi eksiksiz girin hatası alıyorum her şeyi eksiksiz girdiğim halde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.