BAYKAR Baykar Çalışma Şartları

• Konbuyu başlatan ac44
  • Başlangıç tarihi
A

ac44

HavaPersonel.Com
Baykar'ın çalışma şartları, maaşları vs. nasıldır bilgisi olan var mı?

M

menescan

HavaPersonel.Com
Birimden birime değişiyor herşey. Normale göre ağır şartlar. Maaş da büyük savunma şirketleri kadar. Şu an yazamam ama 30 mayısta ayrılacağım. O zaman şartlardan bahsedebilirim izin verildiği kadarını.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Birimden birime değişiyor herşey. Normale göre ağır şartlar. Maaş da büyük savunma şirketleri kadar. Şu an yazamam ama 30 mayısta ayrılacağım. O zaman şartlardan bahsedebilirim izin verildiği kadarını.
Tekrardan bilgi verir misiniz

A

airrot

HavaPersonel.Com
Vardiyalı ve ağır şartlarda çalıştıklarını biliyorum bazen 40 saat eve gitmedikleri oluyormuş, örneğin ramazanda iftarı orada yapıyorlarmış vs. maaşlar da yeni mezun mühendis için ocakta 60k civarı idi ama birimden birime değişiyordur elbet.

M

menescan

HavaPersonel.Com
Maaşlar 50-55 yeni mezun mühendise, teknisyene ise 45. Vardiya kavramı mühendislerde yok. Ben ana birimlerde çalıştım arge de hiçbiri kolay kolay 6 da eve gidemez. 9 normaldir iş çoksa gece dönme olasıdır. Ben staj yaptım ona rağmen tüm ramazan iftarı orda yaptım. Tamam iş çok fazla değildi ama yola çıksam yolsa iftar açmak istemiyordum o yüzden kalmıştım. Ramazanda arada normal saatte çıkabiliyorlardı ama normal günlerde çok zor aylık 280 300 saat çalışma normal. Mesai ücreti de yok. Yıl sonunda çalışmaya bağlı olarak ek ve bir dahaki sene maaş artığı diye duymuştum.
Ama ne kadar zor gibi gözükse de orada 1 sene çalışan biri 3 4 senelik birinden daha fazla şey öğrenmesi olası.

Konuyu okuyanlar;