Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba bir çok havayolu şirketi Kasım bitmeden alım yapmaya başladı Pegasus ne zaman bavul yükleme işçi alımı yapacak bir bilgisi olan duyum alan varmı acaba bu işe çok ihtiyacım var ve bir şans elde etmek istiyorum @gunes@admin
Herkese merhaba bir çok havayolu şirketi Kasım bitmeden alım yapmaya başladı Pegasus ne zaman bavul yükleme işçi alımı yapacak bir bilgisi olan duyum alan varmı acaba bu işe çok ihtiyacım var ve bir şans elde etmek istiyorum @gunes@admin
Aktif işe alım sezonundayız, net bilgimiz yok. Ancak çok yakındır ilan yayımlamaları. Aşağıdaki bağlantıdan bizi takip ederseniz ilan yayımlandığında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Daha önce 23 Eylül için mülakat maili ve Sms gelmişti ama mülakata gidemedim şirkete mail attım ve dönüş yapmışlardı planlı mülakatımız yok yapılacak olan ilk mülakatta seni davet edeceğiz diye ama eğer ilan açılırsa tekrardan beni çağırırlar mı @gunes@admin
Daha önce 23 Eylül için mülakat maili ve Sms gelmişti ama mülakata gidemedim şirkete mail attım ve dönüş yapmışlardı planlı mülakatımız yok yapılacak olan ilk mülakatta seni davet edeceğiz diye ama eğer ilan açılırsa tekrardan beni çağırırlar mı @gunes@admin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, eşim ve çocuklarım için bu işe ihtiyacım var 1 kızım var ve yılbaşında ikiz kızlarım olacak bu sebeple bu işi çok istiyorum, inşallah nasip olur ve daimi kadrolu bir şekilde iş hayatımın sonuna dek çalışabilirim .
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.