Bugün başvuruların hâlâ değerlendirilmekte olduğuna dair bir mesaj almışım Kariyer'den. Bütün kriterleri karşılasak bile başvuru sayısı ve kontenjan dolayısıyla geri dönüş olamayabileceğini yazmışlar.
Nasil yani. Başvuru sayısı çok fazla olduğu için bazılarınız almaktan vaz mı geçiyorlar. Öyle mi anlamaliyim?Bugün başvuruların hâlâ değerlendirilmekte olduğuna dair bir mesaj almışım Kariyer'den. Bütün kriterleri karşılasak bile başvuru sayısı ve kontenjan dolayısıyla geri dönüş olamayabileceğini yazmışlar.
Almaktan vazgeçiyorlar gibi bir durum yok. Her kriteri karşılıyor olsan bile dönüş almama şansın var. Çünkü kontenjan gerçekten az ve eminim 25 bin kişinin içinden kontenjanın en az üç dört katı kadar kriterleri karşılayan arkadaş vardır. Mesele biraz da şans belli ki.Nasil yani. Başvuru sayısı çok fazla olduğu için bazılarınız almaktan vaz mı geçiyorlar. Öyle mi anlamaliyim?
Allah Allah.Kariyernetten o tarz bilgilendirme mesajı geldiğini de ilk kez sizden duydumKariyer.net'ten.
Allah Allah.Kariyernetten o tarz bilgilendirme mesajı geldiğini de ilk kez sizden duydum
"Sayın Adayımız,
Kabin Memurluğu pozisyonumuza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Başvurunuza yönelik değerlendirmelerimizi sürdürmekteyiz. Pozisyon için oldukça yüksek sayıda başvuru alındığı için süreç biraz zaman alabilir ve sınırlı kontenjan doğrultusunda ilerlemektedir. Bu nedenle, tüm kriterleri karşılasanız dahi süreç sonunda geri dönüş alamama ihtimaliniz bulunmaktadır.
Değerlendirmeler tamamlandığında yalnızca uygun bulunan adaylarla iletişime geçilecektir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
SunExpress İnsan Kaynakları"
O başka bir konu tabii. Ancak tamamen rastgele de seçmiyorlardır diye düşünüyorum.kimse üstüne alınmasın ama dönüş alan bütün adayların çok iyi kriterlere sahip olduğunu sanmıyorum.En azından burda gördüğüm kadarıyla
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.