Fatihbey

Üye
18 Tem 2024
67
10
5
Merhaba başvuru yapmış oldugum sezonluk bodrum havalimanını ben başka bir şehir icin değiştirme imkanim var mı nereden nasıl ilerleyebilirim degistirmek icin havalimanlarini aradim ama calisanlar acti onlarda ne yapacaklarini bilemedi bu konu hakkinda neresi ile görüşebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim

değiştiremezsin kanka anca çağırıldıktan sonra mülakatlarda söylersin o da ne kadar etkili olur bilemem

Merhaba başvuru yapmış oldugum sezonluk bodrum havalimanını ben başka bir şehir icin değiştirme imkanim var mı nereden nasıl ilerleyebilirim degistirmek icin havalimanlarini aradim ama calisanlar acti onlarda ne yapacaklarini bilemedi bu konu hakkinda neresi ile görüşebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
Değiştiremezsiniz mülakatlar da anca orda bile zor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.