Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Eyl 2024
59
24
35
Bugün açılan ilana başvurdum ve bir süreç listesi maili geldi. İlk aşamada kvkk hakkında mail yollayıp iznimi isteyeceklermiş ama bu mail 1.30 saat geçmesine rağmen gelmedi. Tanıdığım birine 30 dakika içinde geldi ama ben hala bekliyorum. Benden başka böyle bir şey yaşayan var mıdır ve bu normal bir şey mi?

• Like
Tepkiler: Tuğba Şahin
Bugün açılan ilana başvurdum ve bir süreç listesi maili geldi. İlk aşamada kvkk hakkında mail yollayıp iznimi isteyeceklermiş ama bu mail 1.30 saat geçmesine rağmen gelmedi. Tanıdığım birine 30 dakika içinde geldi ama ben hala bekliyorum. Benden başka böyle bir şey yaşayan var mıdır ve bu normal bir şey mi?
evet bir gün içinde geliyor diye biliyorum. geçen sene kariyer netten başvurduğumda bu mailin aynisi gelmişti ve öyle başlamıştı mülakat sürecim. şuan sistem değişmiş başvuran herkese gidiyor ve elemeler muhtemelen profil oluşturma kısmından başlayacak.

• Like
Tepkiler: Tuğba Şahin
evet bir gün içinde geliyor diye biliyorum. geçen sene kariyer netten başvurduğumda bu mailin aynisi gelmişti ve öyle başlamıştı mülakat sürecim. şuan sistem değişmiş başvuran herkese gidiyor ve elemeler muhtemelen profil oluşturma kısmından başlayacak.
Freebird adimlari nasil oluyor? Ingilizce olarak cok zorluyorlar mi? Bilginiz var mi

Geçen sene nasıl geçti hangi adımlara kadar gelebildin mülakatları nasıl

başvuruda bana cv sosrmadı, anlamadım. Sizden cv istedi mi? Yoksa mail linkinde mi geliyor?

sizin surecinizden biraz bahsedebilme sansiniz var mii

Selamlar herkese iyi akşamlar, bende başvuru yaptım, gerekli aşamaları oluşturup kvk metni, profil oluşturma vs. Ayrıca profil oluştururken cv yüklemem istendi sistemde başvurunuz alındı en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğiz diye mail geldi bana.

Selamlar herkese iyi akşamlar, bende başvuru yaptım, gerekli aşamaları oluşturup kvk metni, profil oluşturma vs. Ayrıca profil oluştururken cv yüklemem istendi sistemde başvurunuz alındı en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğiz diye mail geldi bana.
Banada boyle geldi

• Like
Tepkiler: Maide
11 adimdan en son kacinci adimi yaptiniz?

profil oluşturma kısmında cv yüklenme istenecek ingilizce yüklemelisiniz. geçen sene kvkk onaydan sonra video mülakat geldi. tıklaya basıyosunuz kameranız açılıyor (süreleri tam hatırlamıyorum ortalama söylicem) 30 sn düşünme süresi 1 dk cevaplama süreniz var. düşünürken durdurma vs yok o an kayıt altın alınıyor ve ingilizce 4 soru bu şekilde cevaplanıyor. sorular şu şekildeydi: Neden freebird? Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz? Takım çalışmasında edindiğin bir deneyimi tanımla. ve kendinizi tanıtın. ben bu tarz sorulara çalışıp cevap hazırlamıştım yaklaşık hepsine 20 sn yanıt vermem sürdü ve yolladım. daha sonra ingilizce test yolladılar 80 soru vardı sürem yetmedi 62 tane yapabilmiştim ama çok zor değildi b1-b2 ingilizceniz varsa yaparsınız. listening yoktu ya da sonlardaydı ben göremedim :" daha sonra gün içinde beni aradılar ve geçen sene bilirsiniz alımlar çok hızlıydı ve kişilik testinden önce mülakata alalım sizi dediler online mülakata girdim. kadın çok kibardı türkçe başladı 10 dk sürdü. en sonda 3 tane İngilizce soru sordu. "İngilizceyi nereden öğrendiniz? Başka başvuran arkadaşınız varmı sonucu ne oldu? ve uçakta takım çalışması neden önemlidir (ingilizce sorulan sorular bunlar) Türkçe olarak nereli oldugumu boy kilo dövme var mı gibi sorular sordu başka şirkete başvurdunuz mu dedi. daha sonra en sonda sonucu söyledi ve kurula davet etti pzt günü saat 10 da bende tamam dedim. ama ben o sıra okuyordum ve okulum uzayacagı için gitmedim onlarada mail attim. en başta neden girdim diye sorcak olursanız ben öğretmenlerim sınavlardan geçirir diye biliyodum ama meğersem gelip sınavlara girmem gerekiyormuş ve bu sekilde yarım bırakmis oldum. anlayısla karsıladılar diğer alımlarda başvurursun demisti kadın. biraz detaya girdim yardımcı olmak adına sizlere hepimiz iyi yerlere geliriz umarım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.