denizhanim

Üye
30 Eki 2024
45
18
35
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kurula gideceğim ve bana nereyi istediğimi soracaklar ama inanın çok kararsızım. Kiralara baktığımızda İzmir>Antalya>Dalaman şeklinde. Uçuş sıklığı açısından maaş açısından sıralama nasıl bilmiyorum. Nereyi seçmeliyim hiçbir fikrim yok. Bana görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Şehir gelişmişlikleri açısından falan her açıdan yorum yapabilirsiniz.
Bir de izmirde servis her yerden alıyor mu karşıyakadan gaziemire kadar?

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kurula gideceğim ve bana nereyi istediğimi soracaklar ama inanın çok kararsızım. Kiralara baktığımızda İzmir>Antalya>Dalaman şeklinde. Uçuş sıklığı açısından maaş açısından sıralama nasıl bilmiyorum. Nereyi seçmeliyim hiçbir fikrim yok. Bana görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Şehir gelişmişlikleri açısından falan her açıdan yorum yapabilirsiniz.
Bir de izmirde servis her yerden alıyor mu karşıyakadan gaziemire kadar?
Merhabalar, en başta AYT için mi yoksa DLM için mi başvuru yapmıştınız öğrenebilir miyim

İkisinden de goruntulenme aldım fakat ayt için cagrildim. Bunun bir önemi olmadığını mülakata gidince hangi şehri istediğini söylüyormuşsun.

İkisinden de goruntulenme aldım fakat ayt için cagrildim. Bunun bir önemi olmadığını mülakata gidince hangi şehri istediğini söylüyormuşsun.
Hangi sehri istediğini sormaktan ziyade hangi sehri istemedigini baska bir sehirde çalışmanın senin için sorun olup olmadığını soruyorlar. Ben farketmez demistim . Dalaman base icin cagrilmisken ayt için almislar.

• Like
Tepkiler: denizhanim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.