Pozisyon veya İlan Adı
kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

wanderlust

Üye
5 Ara 2025
25
12
5
Meslek
Kabin
merhabalar ben pgs ayt base için çağırıldım fakat saw base istiyorum. görüşme sırasında bunu belirtsem ona göre değerlendirme yaparlar mı? daha önce böyle bi talepte bulunan oldu mu yada sezon bitince saw base geçebiliyor muyuz bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim

merhabalar ben pgs ayt base için çağırıldım fakat saw base istiyorum. görüşme sırasında bunu belirtsem ona göre değerlendirme yaparlar mı? daha önce böyle bi talepte bulunan oldu mu yada sezon bitince saw base geçebiliyor muyuz bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim
görmüşsünüzdür ben de ayt isteyen biri olarak saw maili aldim 🫠 ben de henüz bilgi edinemedim, çalışmaya başladıktan sonra da bi süre veriyolar mı değişim için vs hiç bilgi yok

@gunes selamlar, pegasusta iki ilandan birine dönüş aldıysak ama diğer basei daha çok isteme durumunda geleni cevapsız mı bırakmalıyız bu konuda sizin fikriniz var mı? geleni onaylayan arkadaşa da sonraki günler ikinci base için de mail gitmiş. nasıl bir yol izlemeliyiz acaba?

@gunes selamlar, pegasusta iki ilandan birine dönüş aldıysak ama diğer basei daha çok isteme durumunda geleni cevapsız mı bırakmalıyız bu konuda sizin fikriniz var mı? geleni onaylayan arkadaşa da sonraki günler ikinci base için de mail gitmiş. nasıl bir yol izlemeliyiz acaba?
Maalesef fikrim yok çünkü ilk defa bu sene bu şekilde bir şey oluyor bildiğim kadarıyla. İlk deneyimleyecek adaylar sizler olacaksınız, sanırım.

Maalesef fikrim yok çünkü ilk defa bu sene bu şekilde bir şey oluyor bildiğim kadarıyla. İlk deneyimleyecek adaylar sizler olacaksınız, sanırım.
gerçekten hepimiz arada kaldık resmen, saw isteyene ayt ayt isteyene saw çıkıyor şansımıza. iki ilanın dönüşü de başvuran kişi aynı olmasına rağmen eş zamanlı değil, bu da gitmeli miyiz beklemeli miyiz döngüsüne girdi..

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.