THY Bakırköydeki insan kaynakları değerlendirme merkezine nasıl gidilir

tugce

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar İstanbul’a tamamen yabancıyım, bakırköydeki ık ofisine nasıl gidebilirim? Sabihadan mı kolay geçilir ist. Havalimanından mı sizce. Ona göre bilet alacağım

admin

Admin
Moderatör
İstanbul havalimanı daha yakın geldiğinizde çıkışta gideceğiniz vasıtaya göre güvenliklerden taze bilgi alabilirsiniz.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar İstanbul’a tamamen yabancıyım, bakırköydeki ık ofisine nasıl gidebilirim? Sabihadan mı kolay geçilir ist. Havalimanından mı sizce. Ona göre bilet alacağım
Hangi şirket için gitceksiniz dünya ticaret merkezi atatürk havalimanına yakın

İsmet38

HavaPersonel.Com
Hangi şirket ne sınavı olduğunu söylerseniz yardımcı olurum iyi biliyorum oraları

kyufuk

HavaPersonel.Com
Lokasyonu çok sıkıntılı bi bölge de benim tavsiyem uçakla gelecekseniz istanbul havalimanından havaist otobüslerine binip yenibosna da inmek daha sonrasında 1. seçenek metrobüs ile florya da inip bi yarım saat yürüyebilirsiniz. 2. tavsiyem direk taksiye binmeniz yarım saat felan sürer (trafik saatine denk gelmediğiniz sürece) aşırı bi miktar yazmaz. Kafanıza takılan bi durumda iletişime geçebilirsiniz. Başarılar

İsmet38

HavaPersonel.Com
Lokasyonu çok sıkıntılı bi bölge de benim tavsiyem uçakla gelecekseniz istanbul havalimanından havaist otobüslerine binip yenibosna da inmek daha sonrasında 1. seçenek metrobüs ile florya da inip bi yarım saat yürüyebilirsiniz. 2. tavsiyem direk taksiye binmeniz yarım saat felan sürer (trafik saatine denk gelmediğiniz sürece) aşırı bi miktar yazmaz. Kafanıza takılan bi durumda iletişime geçebilirsiniz. Başarılar
Metrobüsle beşyolda inerseniz 15 dk yürürsünüz türk hava yolları değerlendirme merkezi için konuşuyorum

Konuyu okuyanlar;