tugce

Üye
1 Ağu 2023
11
3
0
Arkadaşlar İstanbul’a tamamen yabancıyım, bakırköydeki ık ofisine nasıl gidebilirim? Sabihadan mı kolay geçilir ist. Havalimanından mı sizce. Ona göre bilet alacağım

İstanbul havalimanı daha yakın geldiğinizde çıkışta gideceğiniz vasıtaya göre güvenliklerden taze bilgi alabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: tugce
Arkadaşlar İstanbul’a tamamen yabancıyım, bakırköydeki ık ofisine nasıl gidebilirim? Sabihadan mı kolay geçilir ist. Havalimanından mı sizce. Ona göre bilet alacağım
Hangi şirket için gitceksiniz dünya ticaret merkezi atatürk havalimanına yakın

Hangi şirket ne sınavı olduğunu söylerseniz yardımcı olurum iyi biliyorum oraları

Lokasyonu çok sıkıntılı bi bölge de benim tavsiyem uçakla gelecekseniz istanbul havalimanından havaist otobüslerine binip yenibosna da inmek daha sonrasında 1. seçenek metrobüs ile florya da inip bi yarım saat yürüyebilirsiniz. 2. tavsiyem direk taksiye binmeniz yarım saat felan sürer (trafik saatine denk gelmediğiniz sürece) aşırı bi miktar yazmaz. Kafanıza takılan bi durumda iletişime geçebilirsiniz. Başarılar

Lokasyonu çok sıkıntılı bi bölge de benim tavsiyem uçakla gelecekseniz istanbul havalimanından havaist otobüslerine binip yenibosna da inmek daha sonrasında 1. seçenek metrobüs ile florya da inip bi yarım saat yürüyebilirsiniz. 2. tavsiyem direk taksiye binmeniz yarım saat felan sürer (trafik saatine denk gelmediğiniz sürece) aşırı bi miktar yazmaz. Kafanıza takılan bi durumda iletişime geçebilirsiniz. Başarılar
Metrobüsle beşyolda inerseniz 15 dk yürürsünüz türk hava yolları değerlendirme merkezi için konuşuyorum

• Like
Tepkiler: gokyuzu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.