Pozisyon veya İlan Adı
B1.1 Yetiştirilmek üzere uçak bakım teknisyeni
27 Ağu 2025
25
12
5
Meslek
Teknik
Mülakata bugün girdim. Bir önceki mülakattan farklı olarak bilgisayar üzerinde ayrı bir test yaptılar ezber ve dikkat ,talimat (paragraf) ve kişilik testi ilk iki testte süreler az soru sayısı fazlaydı ne kadar önemliler bilmiyorum ama dikkat edilmesi lazım hızlı olmazsa yetişmesi imkansız çünkü. Mülakatta motorun iç yapısı, hidrolik ve bernulli kanunu tarzı genel teknik bilgiler soruldu en sonda teknik ve normal İngilizce çevirileri yapılıyor. Sonuçların 1-1.5 ay içinde açıklanacağı söylendi yani daha mülakatlar devam edecek anladığım kadarıyla. Katılacak arkadaşlara başarılar

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Umarız güzel haberlerinizi de alırız.

Mülakata bugün girdim. Bir önceki mülakattan farklı olarak bilgisayar üzerinde ayrı bir test yaptılar ezber ve dikkat ,talimat (paragraf) ve kişilik testi ilk iki testte süreler az soru sayısı fazlaydı ne kadar önemliler bilmiyorum ama dikkat edilmesi lazım hızlı olmazsa yetişmesi imkansız çünkü. Mülakatta motorun iç yapısı, hidrolik ve bernulli kanunu tarzı genel teknik bilgiler soruldu en sonda teknik ve normal İngilizce çevirileri yapılıyor. Sonuçların 1-1.5 ay içinde açıklanacağı söylendi yani daha mülakatlar devam edecek anladığım kadarıyla. Katılacak arkadaşlara başarılar
4 eylülde girmeyecek miydin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.