Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar öncelikle ilk kez çalışacak olan grup olduğunu nerden duydunuz , çünkü forumda hiç denk gelmedim daha yhm için grup olduğunu bugünde evrak teslim ederken bi arkadaş sormuş alımın durduğunu belirtmişler onada
demek ki forumda olmayan adaylar var bu benim aklıma gelmişti aslında ama hiç ihtimal vermedim olabileceğine hangi çağda yaşıyoruz yani. en azından 1 kişi buraya üye olsa eğitime başlıyoruz diye yazardı ya da sessiz kullanıcılar var etkileşim vermiyorlar bilgi akışı sağlamıyorlar her iki türlü de çok enteresan tabi

demek ki forumda olmayan adaylar var bu benim aklıma gelmişti aslında ama hiç ihtimal vermedim olabileceğine hangi çağda yaşıyoruz yani. en azından 1 kişi buraya üye olsa eğitime başlıyoruz diye yazardı ya da sessiz kullanıcılar var etkileşim vermiyorlar bilgi akışı sağlamıyorlar her iki türlü de çok
Kesinlikle katılıyorum size ,aktif olan bi 20 kişi var onun dışında kimse sürecinde bahsetmiyor işin garibi eğitim varsa bile yeni adaylar için ben bayramdan sonraki süreçte olumlu alan da duymadım,yada şöyle düşünüyorum aktif bir bilgi kirliliği mevcut , teyitli olmayan haberler dolaşıp duruyor .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.