Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Mar 2026
15
6
0
Meslek
Kabin
arkadaslar havas celebi tgs fugo hicbiri mi egitime baslamadi yoksa bize mi donus olmadi aylardir işsiz bekliyorum ben. olumsuzsa baska is bakalim aktif sigorta yatmasini da istemiyolar bari bi bilgilendirme mesaji atilsaydi gecen sene bu kadar uzun surmemisti.

arkadaslar havas celebi tgs fugo hicbiri mi egitime baslamadi yoksa bize mi donus olmadi aylardir işsiz bekliyorum ben. olumsuzsa baska is bakalim aktif sigorta yatmasini da istemiyolar bari bi bilgilendirme mesaji atilsaydi gecen sene bu kadar uzun surmemisti.
Ben de aynı şekilde maalesef, biri bu hafta çarşamba başlicaz yazmıştı ayt ramp miydi tam hatırlamıyorum. Ama bence bu hafta hepimize dönüşler yapılacak, ik ile konusan kisiler olmuş, ordan yola çıkarak bence bu hafta gelecektir artık diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: havacıbiri07
Ben de aynı şekilde maalesef, biri bu hafta çarşamba başlicaz yazmıştı ayt ramp miydi tam hatırlamıyorum. Ama bence bu hafta hepimize dönüşler yapılacak, ik ile konusan kisiler olmuş, ordan yola çıkarak bence bu hafta gelecektir artık diye düşünüyorum
bilmiyorum her hafta ayni sey umarim hepimiz icin hayirlisi olur

• Like
Tepkiler: Ms23
bilmiyorum her hafta ayni sey umarim hepimiz icin hayirlisi olur
Olumsuz alacağımızı pek düşünmüyorum açıkçası, geçen senelerde de olumsuzlar önce gitmiş, olumsuz olsak bize de dönüş yapılırdı diye düşünüyorum. Umarım bizim gibi bekleyen arkadaşlarımızın da hiçbiri olumsuz almaz. Dediğiniz gibi aktif sigorta da istemedikleri için 1.5 aydır günübirlik işlere de gidemiyorum. Zaten işsizim ben de aynı şekilde. Sezon da başladı iş yerleri tonla alım yaptı hiçbirine başvuramadık kaç tane iş kaçırdım.. Kimsenin bu kadar elini kolunu bağlamalarına hakları yok ya, en azından bir bilgilendirme mesajı atılabilirdi.

Güncelleme; ayt ram değil iga ramp miş arkadaşlar, antalyada hala eğitime başlayan bir grup yok

Çelebi başladı eğitimlere havaşta aynı şekilde

• Like
Tepkiler: Ms23
Olumsuz alacağımızı pek düşünmüyorum açıkçası, geçen senelerde de olumsuzlar önce gitmiş, olumsuz olsak bize de dönüş yapılırdı diye düşünüyorum. Umarım bizim gibi bekleyen arkadaşlarımızın da hiçbiri olumsuz almaz. Dediğiniz gibi aktif sigorta da istemedikleri için 1.5 aydır günübirlik işlere de gidemiyorum. Zaten işsizim ben de aynı şekilde. Sezon da başladı iş yerleri tonla alım yaptı hiçbirine başvuramadık kaç tane iş kaçırdım.. Kimsenin bu kadar elini kolunu bağlamalarına hakları yok ya, en azından bir bilgilendirme mesajı atılabilirdi.
Ben şuan mülakat sonucu bekliyorum ve haftada iki gün bi yerde çalışıyorum sigortam yatıyor. Bu mülakat sonucumu etkiler mi anlayamadım?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.