Pozisyon veya İlan Adı
Ayt
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Konuralpfx

Üye
15 Mar 2025
61
30
35
Merhabalar Antalya Havalimanında T2 dış hatlar pistinde bir uçak var (profil fotoğrafımda gözüküyor) ne zaman gitsem bu uçağı görüyorum terk edilmiş gibi bilgisi olan var mı çok merak ettim
İyi forumlar

Merhabalar Antalya Havalimanında T2 dış hatlar pistinde bir uçak var (profil fotoğrafımda gözüküyor) ne zaman gitsem bu uçağı görüyorum terk edilmiş gibi bilgisi olan var mı çok merak ettim
İyi forumlar
aynı şekilde southwindin de bir 777 si 7-8 ay a yakındır ayt de duruyor genelde evrak veya teknik eksikliklerden dolayı uçaklar bu şekilde park halinde bekletiliyor ama resimde ki uçağın motorları sökülmeyene kadar terk edilmiş sayılmaz

• Like
Tepkiler: Konuralpfx
aynı şekilde southwindin de bir 777 si 7-8 ay a yakındır ayt de duruyor genelde evrak veya teknik eksikliklerden dolayı uçaklar bu şekilde park halinde bekletiliyor ama resimde ki uçağın motorları sökülmeyene kadar terk edilmiş sayılmaz
Anladım çok teşekkür ederim uzun zamandır denk geliyorum merak ediyordum sizce tekrar uçuş yapar mı ?

açıkcası soutwhindin bu sene sonuna doğru eksik evraklarının tamamlanıp tekrar havalanacağını duymuştum lakin profilde ki için bir bilgi sahibi değlim

• Like
Hobi olarak genelde t2 ye gidip uçakların inişlerini izliyorum yarın daha detaylı fotoğrafını çekerim uçağın benim en son gördüğüm görüntü hiç iç açıcı değildi
açıkcası soutwhindin bu sene sonuna doğru eksik evraklarının tamamlanıp tekrar havalanacağını duymuştum lakin profilde ki için bir bilgi sahibi değlim

İyi forumlar
Bahsettiğiniz uçak inişte yangın çıkan uçağı. şuanda da parçaları sökülmeye başlandı, uçak rusyaya gönderilecek

• Like
İyi forumlar
azimuth a ait geçen sene kasım ayında iniş sırasında yangın çıktı motorunda sıçradı o yüzden motorlarını aldılar o şekilde orada kaldı o tekrar uçuş yapmaz diye düşünüyorum

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.