9 Şub 2025
20
10
0
Arkadaşlar şubatın 2. Haftasında mülakata gitmiştim mülakat sonuçlarının tahmini 15 gün içerisinde dönüşleri yapılacağını söylemişlerdi an itibariyle 1.5 ay civarı zaman geçmesine ramen olumlu ya da olumsuz dönüş almadım halen. Sürece bayram dönemini sokmak istemediklerini düşünüyorum kendimce. Arkadaşlarım arasında benden bikaç hafta sonra süreçlerine başlayan kişilere olumsuz dönüşü alanlar oldu. Bir bilgisi olan var mı? Karışıklık ve yanlış bilgilendirme olmaması için sadece ANTALYA HAVALİMANI için cevap yazın lütfen.

Arkadaşlar şubatın 2. Haftasında mülakata gitmiştim mülakat sonuçlarının tahmini 15 gün içerisinde dönüşleri yapılacağını söylemişlerdi an itibariyle 1.5 ay civarı zaman geçmesine ramen olumlu ya da olumsuz dönüş almadım halen. Sürece bayram dönemini sokmak istemediklerini düşünüyorum kendimce. Arkadaşlarım arasında benden bikaç hafta sonra süreçlerine başlayan kişilere olumsuz dönüşü alanlar oldu. Bir bilgisi olan var mı? Karışıklık ve yanlış bilgilendirme olmaması için sadece ANTALYA HAVALİMANI için cevap yazın lütfen

Arkadaşlarına kurul mülakatından mı olumsuz dönüş oldu ? Bende şubatın ikinci haftası kurul mülakatına girdim halen bekliyorum herhangi bir dönüş saglanmadı

Arkadaşlar şubatın 2. Haftasında mülakata gitmiştim mülakat sonuçlarının tahmini 15 gün içerisinde dönüşleri yapılacağını söylemişlerdi an itibariyle 1.5 ay civarı zaman geçmesine ramen olumlu ya da olumsuz dönüş almadım halen. Sürece bayram dönemini sokmak istemediklerini düşünüyorum kendimce. Arkadaşlarım arasında benden bikaç hafta sonra süreçlerine başlayan kişilere olumsuz dönüşü alanlar oldu. Bir bilgisi olan var mı? Karışıklık ve yanlış bilgilendirme olmaması için sadece ANTALYA HAVALİMANI için cevap yazın lütfen.
Arkadaşlar bugün bana olumsuz dönüş yapıldı mesaj atmaya başladılar yakında sizlerde alırsınız umarım sizlerin ki olumulu olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.