Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben çelebi mülakatına ocak ayında girdim ama herhangi olumlu veya olumsuz bir dönüş almadım acaba herhangi bir yanıt alan var mıydı? Mülakatım da güzel geçmişti
Merhabalar ben çelebi mülakatına ocak ayında girdim ama herhangi olumlu veya olumsuz bir dönüş almadım acaba herhangi bir yanıt alan var mıydı? Mülakatım da güzel geçmişti
Ben bu Çelebi AYT yi anlayamadım bu sene arkadaşlar ya. Alım yaptılar tekrar yapacaklar mı? Bu dönüşlere cevap vermemeleri neden? Ben hiçbir dönüş alamadım en başından beri hala bir şans var mı anlayamadım
Ben bu Çelebi AYT yi anlayamadım bu sene arkadaşlar ya. Alım yaptılar tekrar yapacaklar mı? Bu dönüşlere cevap vermemeleri neden? Ben hiçbir dönüş alamadım en başından beri hala bir şans var mı anlayamadım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.