Maalesef hayır, o kadar sıkıldım ve yoruldum ki beklemektenbugünde haber alamadım haber gelen var mı arkadaşlar?![]()
Gerçekten insanları belirsizlikten çok beklemek yoruyor
Yazınızı okurken hayran oldum. Tahsil neydi sizin?Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Geçtiğimiz Cuma günü İnsan Kaynakları tarafından arandım; ramp şoför pozisyonu için mülakata girmiştim ve sürecin devam ettiğini öğrendim. Antalya Havalimanı için alımların ve operasyonel süreçlerin Nisan ayı itibarıyla hızlandığı bilgisini verdiler.
Birçok arkadaşımız 'Neden 3 ay önceden ilan açıp bekletiyorlar?' diye merak ediyor. Kendi gözlemim ve edindiğim bilgiler doğrultusunda şunu söyleyebilirim: Havalimanı operasyonları oldukça yoğun ve dinamik bir yapıya sahip. Bu nedenle şirketler, geniş bir aday havuzu oluşturarak iş sürekliliğini garanti altına almayı hedefliyorlar. Yoğun sezonda oluşabilecek personel sirkülasyonuna karşı, yedekli ilerleyerek operasyonun aksamasını engelliyorlar. Böylece ihtiyaç anında, eğitimi hazır adayları vakit kaybetmeden işe başlatabiliyorlar. Sürecin işleyişi tamamen operasyonel verimliliği ve devamlılığı sağlamak üzerine kurulu. Yani en kötü ihtimalle yedekte bekletiyorlar diye düşünüyorum.
Yazınızı okurken hayran oldum. Tahsil neydi sizin?![]()
devamli şikayet etmek istemiyorum ama en azindan bilgilendirme mesaji atsalar surec devam ediyor vs diyerek herkes isini okulinu ayarlamaya calisiyorArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Geçtiğimiz Cuma günü İnsan Kaynakları tarafından arandım; ramp şoför pozisyonu için mülakata girmiştim ve sürecin devam ettiğini öğrendim. Antalya Havalimanı için alımların ve operasyonel süreçlerin Nisan ayı itibarıyla hızlandığı bilgisini verdiler.
Birçok arkadaşımız 'Neden 3 ay önceden ilan açıp bekletiyorlar?' diye merak ediyor. Kendi gözlemim ve edindiğim bilgiler doğrultusunda şunu söyleyebilirim: Havalimanı operasyonları oldukça yoğun ve dinamik bir yapıya sahip. Bu nedenle şirketler, geniş bir aday havuzu oluşturarak iş sürekliliğini garanti altına almayı hedefliyorlar. Yoğun sezonda oluşabilecek personel sirkülasyonuna karşı, yedekli ilerleyerek operasyonun aksamasını engelliyorlar. Böylece ihtiyaç anında, eğitimi hazır adayları vakit kaybetmeden işe başlatabiliyorlar. Sürecin işleyişi tamamen operasyonel verimliliği ve devamlılığı sağlamak üzerine kurulu. Yani en kötü ihtimalle yedekte bekletiyorlar diye düşünüyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.