Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar selamlar, asil osgb ve kültürdeki osgb yi aradım ikisi de 1000 tl fiyat verdi bilginize🙏 kepez belediyesi sağlık merkezi sanırım 400-600 arası bir şey ama aynı gün mü çıkıyor bilmiyorum riske atılacak gibi değil arada bayram falan da var. Diğer yerler icin bilgi alan arkadaşlar varsa yazarsanız cok sevinirim birbirimizi bilgilendirelim 🙏
merhaba, aynı gün çıkıyor muymuş bu sonuç? ve direkt yarın gitsek olur mu randevu falan gerekiyor mu? daha önce osgb’den işlem yapmadım bilmiyorum

merhaba, aynı gün çıkıyor muymuş bu sonuç? ve direkt yarın gitsek olur mu randevu falan gerekiyor mu? daha önce osgb’den işlem yapmadım bilmiyorum
Randevu gerekmiyormuş. Asil pzt günü açık değil, diğer kültürdeki açıkmış salı da 13.00a kadar açığız dedi. Asil de 1 haziranda tgsden birkaç kişi gelicek, gelicekseniz sabah gelin siz de dedi. Ama büyük ihtimalle kültürdekine gidicem çünkü asilin araçları akciğer testi için orda olmayabilirmiş, şelale tıp merkezine yönlendirebilirmiş bizi bunun bilgisini verdi

Randevu gerekmiyormuş. Asil pzt günü açık değil, diğer kültürdeki açıkmış salı da 13.00a kadar açığız dedi. Asil de 1 haziranda tgsden birkaç kişi gelicek, gelicekseniz sabah gelin siz de dedi. Ama büyük ihtimalle kültürdekine gidicem çünkü asilin araçları akciğer testi için orda olmayabilirmiş, şelale tıp merkezine yönlendirebilirmiş bizi bunun bilgisini verdi
Siz yaptırdınız mı tüm işlemleri

Arkadaşlar selam. 2 haziran öncesinde buluşmaya ne dersiniz? Tanışmış oluruz. Eğitimlerde de yabancılık çekmeyiz.Eğer isterseniz herkesin müsait olduğu bir zamanı ayarlayalım.

Antalya Muratpaşa Etiler tarafında eşyalı kiralık evler var bakmak istersen sahibinden de bakabilirsin ilandadır büyük ihtimal fiyat olarak bi tık daha iyi
Servis güzergahlarından emin olamadığım için sadece sitelerde geziniyorum henüz :( Antalya'nın da yabancısı olunca emin olamıyorum pek. Servis güzergahları hakkında bilginiz varsa söylerseniz memnun olurum 🙏🏻

Arkadaşlar selam. 2 haziran öncesinde buluşmaya ne dersiniz? Tanışmış oluruz. Eğitimlerde de yabancılık çekmeyiz.Eğer isterseniz herkesin müsait olduğu bir zamanı ayarlayalım.
Ben 2 haziranda gelip gece dönücem ilk etapta. O gün kurumda karşılaştığım kişilerle iletişim kurmaya çalışırım diye planladım ama buradan da grup oluşturmaya başlayabiliriz aslında. Hem süreç hem konaklama ve ulaşım için yardımlaşabiliriz. Dilerseniz sosyal medya veya telefon numaralarımızı paslaşalım 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.