Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Araya haftasonu girdi ve sonrasında bayram girecek anladığım kadarıyla dün çoğu kişiye dönüş yapılmış arama yapılmayanlara bundan sonra dönüş yapılmaz gibi hissediyorum :(
Bundan sonra hiç aranmayacakmışız gibi olumsuz bir ruh haline bürünmeye de gerek yok bence, sadece sabırlı olmalıyız

Bundan sonra hiç aranmayacakmışız gibi olumsuz bir ruh haline bürünmeye de gerek yok bence, sadece sabırlı olmalıyız
Haklısınız çok bekledik ya dönüş almayanlar da çok hevesli ve stresli haliyle aranan,işe başlayacak bütün arkadaşları tebrik ediyorum herkesin yolu açık olsun darısı bizim başımıza

• Like
Tepkiler: emnuka
Arkadaşlar karamsar bakmayın, işe gelmicem diyen çok, ben iş buldum çoktan kendi işimde kalıcam diyen çok, telefonları açmayanlar çok, sağlıktan elenicek olanlar var, vazgeçenler var, yani bu kontenjan öyle de böyle de dolacak aranırsınız merak etmeyin 🙏

Arkadaşlar aklıma takıldı sağlık evraklarını tgs’nin anlaşmalı olduğu yerlerde mi yapmak zorundayız? Yoksa herhangi bir devlet hastanesi olur mu ? Hastane Antalya olmak zorunda mı farklı bir il olur mu ?
Farklı il olur Antalya olmak zorunda değil herhangi bi devlet olur özel olur

Beni dün aradıklarında işe girdiğimi biraz düşünmek istediğimi söyledim son 10 kişilik kontenjan kaldı sonra arayamayız dendi ben de özellikle eğitim boyunca asgari ücret alınacağı yoğun tempo vs sebebiyle teklifi kabul etmedim çünkü şuanki işimden iyi değil ve 4-5 ay sonra sözleşmesi bitiyor olacak bir ayı asgari ücret hem. Tamam diyip gelmeyen olursa yeniden aranılırsınız bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.