THY Ayrıca Psikyatri Kontrolüne Giriliyor Mu?

lebowski

HavaPersonel.Com
Merhaba sağlık kontrolü aşamasında ayrıca Psikaytri kontrolüne giriliyor mu? ve 4 yıl öncesinde anksiyete için kullanılmış antideprasan ve 6 - 7 yıl önce kullanılmış dikkat eksikliği ilacı bir sorun oluyor mu? ya da sorun olursa ek tektik mi isteniyor kesin?
birde benim askerlik tecili ocak ayında bitiyor sonrasında kurul mülakatında geçersem bedelli başvuracağım, zaten 1 sene sonrasına çıkıyor askerlik sanırım, bunda herhangi bir sıkıntı olur mu?

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
Merhaba sağlık kontrolü aşamasında ayrıca Psikaytri kontrolüne giriliyor mu? ve 4 yıl öncesinde anksiyete için kullanılmış antideprasan ve 6 - 7 yıl önce kullanılmış dikkat eksikliği ilacı bir sorun oluyor mu? ya da sorun olursa ek tektik mi isteniyor kesin?
birde benim askerlik tecili ocak ayında bitiyor sonrasında kurul mülakatında geçersem bedelli başvuracağım, zaten 1 sene sonrasına çıkıyor askerlik sanırım, bunda herhangi bir sıkıntı olur mu?
geçmiş sağlık kontrollerinizin epikriz raporlarını isterler, dikkat eksikliği için de ek olarak moxo testi isterler

Eray

HavaPersonel.Com
Ben raporumdan emin olamadım hem tanı bölümünde açıklama yazıyo hem de virgül koyup tanımlanmamış yazıyo epikriz raporu böyle olan var mı

karyerim

HavaPersonel.Com
Merhaba sonuç nedir?

Konuyu okuyanlar;