10 Haz 2024
41
11
35
Askerlikten muafım ama muaf yerine yapıldı diye işaretlesem sorun olurmu askerlik belgesini kontrol ediyorlarmı ? Sol bacağım 4 cm diğerinden ince ama herhangi bir yürüme ve hareketlerimde koşmamda asla problem teşkil etmiyor bir sorun çıkartırlarmı?

Askerlikten muafım ama muaf yerine yapıldı diye işaretlesem sorun olurmu askerlik belgesini kontrol ediyorlarmı ? Sol bacağım 4 cm diğerinden ince ama herhangi bir yürüme ve hareketlerimde koşmamda asla problem teşkil etmiyor bir sorun çıkartırlarmı?
Askerlik belgesini kısa vadede incelemeyip muaf olduğunuzu ancak yaptı olarak işaretlediğinizi kaçırdıklarını varsayalım. Uzun vadede belgede sahtecilik yaptığınız anlaşılırsa iş akdinize derhal son verilir ve kara listeye alınırsınız.

• Like
Tepkiler: Tolga delibaşı
Bende muaf oldum ve muaf seçtim ve evrak teslimi yaptım inşallah bir aksilik çıkmaz ise eğitim haberi bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.