Çok uzun sürüyor demekki umarım kısa zamanda gelir ona göre planlamamızı yaparız15 Kasım'da kurul mülakatına girmiştim. Hala geri dönüş gelmedi.
Umarım Bekleyiş çok yorucu oldu gerçektenÇok uzun sürüyor demekki umarım kısa zamanda gelir ona göre planlamamızı yaparız
Benim daha yolum uzun demek ki umarım olumlu dönüş alırsınızUmarım Bekleyiş çok yorucu oldu gerçekten
Teşekkür ederim. Sonucun zamanını paylaşırımBenim daha yolum uzun demek ki umarım olumlu dönüş alırsınız
Kabin memuru için alım sürecindeyimSizin bölüm nedir
Uçak bakım için mi ?Merhabalar aralık ayında kurul mülakatına girip dönüş alan varsa buraya yazabilir mi
Kabin için yazmayı unutmuşum başlığaUçak bakım için mi ?
merhaba bende mülakata çağrıldım kadınlar genelde nasıl giyinip gidiyor acaba? resmi giyinmek gerekir diye düşünüyorum topuklu ayakkabı vs ile mi gelmişlerdiÇok uzun sürüyor demekki umarım kısa zamanda gelir ona göre planlamamızı yaparız
Merhaba ben siyah etek beyaz bluz siyah blazer ceket topuklu ayakkabı kombin yapmıştım ama hava soğuk olduğu için herkes pantolonla gelmiş etek giyen bi bendim resmi giyinsen yeterli ister pantolon ister etek önemli olan senin karşıya verdiğin pozitif enerji ve rahat olmanmerhaba bende mülakata çağrıldım kadınlar genelde nasıl giyinip gidiyor acaba? resmi giyinmek gerekir diye düşünüyorum topuklu ayakkabı vs ile mi gelmişlerdi
Çok teşekkür ederiimmmMerhaba ben siyah etek beyaz bluz siyah blazer ceket topuklu ayakkabı kombin yapmıştım ama hava soğuk olduğu için herkes pantolonla gelmiş etek giyen bi bendim resmi giyinsen yeterli ister pantolon ister etek önemli olan senin karşıya verdiğin pozitif enerji ve rahat olman
6.7. Ayı bulmaz bence diğer ay belli olsa sağlık için hemen gidiliyor zaten bence şubatta eğitime başlar sonucu belli olanlar en geç mayısta da tam olarak işe başlanır bence yani umarım öyle olur dediğin gibi çok uzun bi süreç sabretmek gerekiyor umarım sonucunda hepimiz mutlu oluruzAy ortası oldu. Yıl sonu yoğunluk farklı raporlama vs işlerinde olur diye düşünüyorum. Sanırım 2025 e kalırız. Kişisel kanaatim bu süreç sonrasında herşey olumlu olsa dahi is baslangicimiz 6-7 inci ayı bulur. Buda neredeyse 1.3 yıllık işsizlik demek. Ortalama bir aile için aylık minimal 25 bin TL gider olarak hesaplanirsa 375 bin TL safi gider. + Bu ise girebilmek için harcanan 25 bin TL bedel ve beklerken kaybedilen kazancta dahil edilirse totalda halen bekleyen benim gibi kişilerin 800 bin ila 1m geride olduğunu varsayabiliriz. Tabi şirket "ilk çeyreğe kadar sürecek" bilgisi vererek bu konunun dışındadır.
Buna benzer yaklaşımlar olduğu için. Özellikle sağlıktan geçene kadar asla işten çıkmayın diyorlar. Zaten süreç uzun sürüyor. Bunu açıklıyorlar. Çok fazla kişi başvuru yaptığı için herkesi doğru değerlendirmek gerekiyor. Gelenlerin yarısı öğretmen mühendis. İnsanlar zaten işsiz veya kazançları dan memnun değiller. Bu kadar serzenişte bulunmanızı anlıyorum fakat bende bekliyorum. 4 hafta oldu cevap bekliyorum olumlu veya olumsuz bir durum yok. Mecburuz orada çalışanlarda bu durumdan memnun olduklarını sanmıyorum. Fakat başvuru oranına ve elemeye baktığımızda kabul edebilir bir durum. 10 bin 20 bin kişinin başvuru yaptığı bir şirketin 30 çalışanı olsa bu iş için gene bu zaman zarfında değişiklik yapılan tarihler günden alınabilenAy ortası oldu. Yıl sonu yoğunluk farklı raporlama vs işlerinde olur diye düşünüyorum. Sanırım 2025 e kalırız. Kişisel kanaatim bu süreç sonrasında herşey olumlu olsa dahi is baslangicimiz 6-7 inci ayı bulur. Buda neredeyse 1.3 yıllık işsizlik demek. Ortalama bir aile için aylık minimal 25 bin TL gider olarak hesaplanirsa 375 bin TL safi gider. + Bu ise girebilmek için harcanan 25 bin TL bedel ve beklerken kaybedilen kazancta dahil edilirse totalda halen bekleyen benim gibi kişilerin 800 bin ila 1m geride olduğunu varsayabiliriz. Tabi şirket "ilk çeyreğe kadar sürecek" bilgisi vererek bu konunun dışındadır.
Yanlış anlamayın ama thy ye neden bu kadar bel bağladınız merak ettim.Bir insan olup olmayacağı belli olmayan bir şey için neden bu kadar bekler?Belki mülakatta eleneceksiniz belki sağlık aşamasında eleneceksiniz? Kesinlik yok ki.Halihazırda diğer işlere de bakmanız gerekirdi yedek plan olarak. Ben başvurmuştum ama halihazırda diğer işlere de bakıyordum.Süreç devam ederken iş aramaya devam ettim.Mülakat sonucum olumsuz geldi.Ama sonucun önemi kalmamıştı çünkü halihazırda bir işe girmiştim.Ay ortası oldu. Yıl sonu yoğunluk farklı raporlama vs işlerinde olur diye düşünüyorum. Sanırım 2025 e kalırız. Kişisel kanaatim bu süreç sonrasında herşey olumlu olsa dahi is baslangicimiz 6-7 inci ayı bulur. Buda neredeyse 1.3 yıllık işsizlik demek. Ortalama bir aile için aylık minimal 25 bin TL gider olarak hesaplanirsa 375 bin TL safi gider. + Bu ise girebilmek için harcanan 25 bin TL bedel ve beklerken kaybedilen kazancta dahil edilirse totalda halen bekleyen benim gibi kişilerin 800 bin ila 1m geride olduğunu varsayabiliriz. Tabi şirket "ilk çeyreğe kadar sürecek" bilgisi vererek bu konunun dışındadır.