Pozisyon veya İlan Adı
Tgs Şoförlük
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sevilayyy

Üye
9 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba , soforluk icin mulakata girdim. Olumlu gecti . Fakat şu konu aklimi cok kircalıyor. Gorusmeyi yapan kisi "karakolun onunden gectiyseniz bile durmayin demisti'. Buni apron kartinin zorlugunu anlatmak ocin soylemisti. Kavga ettiğim icin Hagb kararim var. Apron karti cikartan , ya da cikartamayan arkadaslar.var mı ? Umutlu sekilde bekliyorum. Apron kartini hangi olumsuz durum olurda vermiyorlar. Bana detayli anlatbilecek ya da basına boyle.olay gelmis olan var mı

Merhaba , soforluk icin mulakata girdim. Olumlu gecti . Fakat şu konu aklimi cok kircalıyor. Gorusmeyi yapan kisi "karakolun onunden gectiyseniz bile durmayin demisti'. Buni apron kartinin zorlugunu anlatmak ocin soylemisti. Kavga ettiğim icin Hagb kararim var. Apron karti cikartan , ya da cikartamayan arkadaslar.var mı ? Umutlu sekilde bekliyorum. Apron kartini hangi olumsuz durum olurda vermiyorlar. Bana detayli anlatbilecek ya da basına boyle.olay gelmis olan var mı
Merhaba hayırlısı olsun inşallah benimde aklımdaki soru bel fıtığı şoförlüğe engel oluyor mu acaba mülakat ta söylüyorlar mı

Uyuşturucu
Kaçakcılık
Terör
Resmi evrakda sahtecilik
Hırsızlık dolandırıcılık
Eğer bunlardan dolayı hagb kararın var ise sorul teşkil eder

• Like
Tepkiler: sevilayyy
%100 garanti yok ama umutlu taraftasın.
HAGB + kavga = apron kartı alan çok insan var.
Merhaba bunu bilirkişiye sordum. HAGB kararı alınmış ve devam eden davası yoksa apron kartı almakta bir problem olmamakta.

• Like
Tepkiler: sevilayyy

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.