mertay01

Üye
7 Eki 2025
2
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
11 aydır çalıştığım çukurova havalimanında adli soruşturma geçirme sebebiyle apron kartımın iptal ettiler hava tarafında çalışma alanım , kara tarafında izin verdiler sadece, sivil havacılık kart yönergesi kovuşturması olan kişilerin kartı iptal olur yönergesi mevcut konuya hakim olan varsa acil yardım ricamdır teşekkürler

• Like
Tepkiler: aykar01
11 aydır çalıştığım çukurova havalimanında adli soruşturma geçirme sebebiyle apron kartımın iptal ettiler hava tarafında çalışma alanım , kara tarafında izin verdiler sadece, sivil havacılık kart yönergesi kovuşturması olan kişilerin kartı iptal olur yönergesi mevcut konuya hakim olan varsa acil yardım ricamdır teşekkürler
Yani kovalamak istiyorsanız bölge idare mahkemeleri yetkili mercii. Avukat danışmanlığı almanız şart. Bunun dışında pek bir çözüm yok gibi gözükmüyor, maalesef.

Her soruşturma geçiren kişileri somut bir durum olmadan , işinden mi oluyor haksızca ? Sivil havacılık neden kovusturma demiş sadece sizce haksız bir durum yok burada bilginize dayanarak soruyorum bu durumla karşılasan başkalarıda olmuştur belkide

Her soruşturma geçiren kişileri somut bir durum olmadan , işinden mi oluyor haksızca ? Sivil havacılık neden kovusturma demiş sadece sizce haksız bir durum yok burada bilginize dayanarak soruyorum bu durumla karşılasan başkalarıda olmuştur belkide
İlgili yönergeyi okumadım, sizin dediğiniz bilgilerle hukuk bilgimi karıştırıp çözüm sunmaya çalışıyorum: Ortada haksız bir durum mevcut, evet. Çözüm için yetkili mercii'ye başvurmanız gerekiyor. Ayrıca CİMER'e yazın. Ancak hukuki süreçlerimiz bildiğiniz üzere çok yavaş ilerliyor. Sonuç almanız 6-8 ay sürer. Bunun dışında Çukurova DHMİ personeliyle veya Polis amiriyle bir görüşün. (Muhtemelen onlar da bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyeceklerdir.)

Ben de COV da çalışıyorum. kzv den apron kartı iptal yazısı aldım. Birlikten güç doğar, haberleşelim isterseniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.