Yerinde sınav sonrası mülakat için dönüş alan var mı
H Hsyncakirrr Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 61 Tepkime puanı 3 8 Şub 2024 + - #1 Yerinde sınav sonrası mülakat için dönüş alan var mı
L Lbj07 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 96 Tepkime puanı 27 8 Şub 2024 #2 Hsyncakirrr' Alıntı: Yerinde sınav sonrası mülakat için dönüş alan var mı Genişletmek için tıkla ... 6 şubatta sınava girdim. 7 şubatta mülakat için aradılar.
Hsyncakirrr' Alıntı: Yerinde sınav sonrası mülakat için dönüş alan var mı Genişletmek için tıkla ... 6 şubatta sınava girdim. 7 şubatta mülakat için aradılar.
H Hsyncakirrr Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 61 Tepkime puanı 3 8 Şub 2024 #3 Lbj07' Alıntı: 6 şubatta sınava girdim. 7 şubatta mülakat için aradılar. Genişletmek için tıkla ... ….
Lbj07' Alıntı: 6 şubatta sınava girdim. 7 şubatta mülakat için aradılar. Genişletmek için tıkla ... ….
L Lbj07 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 96 Tepkime puanı 27 8 Şub 2024 #4 Hsyncakirrr' Alıntı: Antalya mı Genişletmek için tıkla ... Başlığı Antalya için açmışsınız yanlış görmüyorsam.
Hsyncakirrr' Alıntı: Antalya mı Genişletmek için tıkla ... Başlığı Antalya için açmışsınız yanlış görmüyorsam.
F furkantasdemir HavaPersonel.Com Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 8 Şub 2024 #5 5 Şubat'ta sınava girdim dün akşam aradılar ve kurul mülakatı için çağırdılar.(Antalya)
H Hsyncakirrr Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 61 Tepkime puanı 3 8 Şub 2024 #6 furkantasdemir' Alıntı: 5 Şubat'ta sınava girdim dün akşam aradılar ve kurul mülakatı için çağırdılar.(Antalya) Genişletmek için tıkla ... 5 şubatta girdim olumlu olumsuz dönüş olmadı
furkantasdemir' Alıntı: 5 Şubat'ta sınava girdim dün akşam aradılar ve kurul mülakatı için çağırdılar.(Antalya) Genişletmek için tıkla ... 5 şubatta girdim olumlu olumsuz dönüş olmadı
İzyy HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 1 8 Şub 2024 #7 Hsyncakirrr' Alıntı: 5 şubatta girdim olumlu olumsuz dönüş olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı şekilde 5 şubatta girdim dönüş olmadı
Hsyncakirrr' Alıntı: 5 şubatta girdim olumlu olumsuz dönüş olmadı Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı şekilde 5 şubatta girdim dönüş olmadı
N neolcakbilmiyorum Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 67 Tepkime puanı 12 8 Şub 2024 #8 24 ocakta online sınava girmiştim olumlu ya da olumsuz geri dönüş gelmedi sizce gelir mi?
H Havacıııy HavaPersonel.Com Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 9 Şub 2024 #9 12 Şubat pazartesi dışında başka bir güne kurul mülakatı için çağırılan var mı?
L lale Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 265 Tepkime puanı 144 9 Şub 2024 #10 Çarşamba günü için mülakat daveti geldi
İzyy HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 1 9 Şub 2024 #11 lale' Alıntı: Çarşamba günü için mülakat daveti geldi Genişletmek için tıkla ... Ne zaman aradılar
L lale Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 265 Tepkime puanı 144 9 Şub 2024 #12 İzyy' Alıntı: Ne zaman aradılar Genişletmek için tıkla ... 1 saat önce aradılar
H Havacıııy HavaPersonel.Com Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 9 Şub 2024 #13 lale' Alıntı: Çarşamba günü için mülakat daveti geldi Genişletmek için tıkla ... Antalya için aldınız değil mi daveti?
lale' Alıntı: Çarşamba günü için mülakat daveti geldi Genişletmek için tıkla ... Antalya için aldınız değil mi daveti?
N neolcakbilmiyorum Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 67 Tepkime puanı 12 9 Şub 2024 #14 Kurul mülakatı mı yerinde sınav için mi? lale' Alıntı: Çarşamba günü için mülakat daveti geldi Genişletmek için tıkla ...
Kurul mülakatı mı yerinde sınav için mi? lale' Alıntı: Çarşamba günü için mülakat daveti geldi Genişletmek için tıkla ...
N neolcakbilmiyorum Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 67 Tepkime puanı 12 9 Şub 2024 #15 Bana ikisi içinde mesaj gelmedi online sınavımda çok iyi geçmişti oysaki
L lale Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 265 Tepkime puanı 144 9 Şub 2024 #16 Havacıııy' Alıntı: Antalya için aldınız değil mi daveti? Genişletmek için tıkla ... Evet kurul mülakatı için Antalya
Havacıııy' Alıntı: Antalya için aldınız değil mi daveti? Genişletmek için tıkla ... Evet kurul mülakatı için Antalya
L lale Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 265 Tepkime puanı 144 9 Şub 2024 #17 Kurul mülakatı için neolcakbilmiyorum' Alıntı: Kurul mülakatı mı yerinde sınav için mi? Genişletmek için tıkla ...
Kurul mülakatı için neolcakbilmiyorum' Alıntı: Kurul mülakatı mı yerinde sınav için mi? Genişletmek için tıkla ...
N neolcakbilmiyorum Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 67 Tepkime puanı 12 9 Şub 2024 #18 Yerinde mülakata bile çağırılmayanlar var sizce nasıl olucak
L lale Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 265 Tepkime puanı 144 9 Şub 2024 #19 neolcakbilmiyorum' Alıntı: Yerinde mülakata bile çağırılmayanlar var sizce nasıl olucak Genişletmek için tıkla ... Yani şimdi bilemiyorum sizin sınavınız nasıl geçmisti online sınavınız ?
neolcakbilmiyorum' Alıntı: Yerinde mülakata bile çağırılmayanlar var sizce nasıl olucak Genişletmek için tıkla ... Yani şimdi bilemiyorum sizin sınavınız nasıl geçmisti online sınavınız ?
N neolcakbilmiyorum Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 67 Tepkime puanı 12 9 Şub 2024 #20 Güzel geçmişti sürem bitmeden de bitirmiştim baya ümitliydim ama bi mesaj bile gelmedi olumsuz da gelmedi bekliyorum sadece ama sanırım geçti
Güzel geçmişti sürem bitmeden de bitirmiştim baya ümitliydim ama bi mesaj bile gelmedi olumsuz da gelmedi bekliyorum sadece ama sanırım geçti