A
A.B.
HavaPersonel.Com
Antalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?
Online mülakat dediğin şey nedir?Antalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?
Ben 12sinde kurul mülakatına girdim. Gördüğüm kadarıyla da henüz mülakatlara dönüş yapmadılar. Bize dönüş yapıldıkça yerinde sınav daveti gelir.Online sınav yani. İlk olan
Haftaya cumartesi tam 1 ay olacak en geç o güne kadar cevap gelecek diye tahmin ediyorum, inşallah bu hafta gelir amaBen 12sinde kurul mülakatına girdim. Gördüğüm kadarıyla da henüz mülakatlara dönüş yapmadılar. Bize dönüş yapıldıkça yerinde sınav daveti gelir.
Online mülakatamı girdiniz normalinde online sinav yapılıyor?yada Antalya olduğu için mi farklı merak ettimAntalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?
Antalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?
Ben 12sinde kurul mülakatına girdim. Gördüğüm kadarıyla da henüz mülakatlara dönüş yapmadılar. Bize dönüş yapıldıkça yerinde sınav da
Merhaba ben de olumlu dönüş aldım tebrik ederim öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için. Eğitimin ne zaman başlayacağını söylediler size?Selam arkadaşlar tgs den mülakata girmiştim 12 şubatta , az önce mülakatıda başarıyla tamamladığımı arayarak söylediler eğitim vs ile ilgili bilgileri yakın zamanda aktaracaklarını söylediler Haber almayan herkes umarım bir an önce haber alır herkese başarılar.
Mülakat nasıl geçmişti? 2 dilden mi tek dilden mi girdiniz? 12 şubatta girmiştim ben de ve mülakatım iyi geçmişti ama hala dönüş almadım.Evet söylediler ama diğer detayları maille veya arayarak ileteceklerini söylediler(tarihi paylaşmam doğru olur mu bilemiyorum) Ama yüksek ihtimalle aynı tarihte başlarız eğitime
Mülakat nasıl geçmişti? 2 dilden mi tek dilden mi girdiniz? 12 şubatta girmiştim ben de ve mülakatım iyi geçmişti ama hala dönüş almadım.
yeni başladilar dönüş yapmaya galiba, yakın zamanda haber verirler sizede umarımMülakat nasıl geçmişti? 2 dilden mi tek dilden mi girdiniz? 12 şubatta girmiştim ben de ve mülakatım iyi geçmişti ama hala dönüş almadım.
Ne zaman sınava girip mülakat mesajı geldi bana bir ay sonra geldi de o yüzden sordumEvet söylediler ama diğer detayları maille veya arayarak ileteceklerini söylediler(tarihi paylaşmam doğru olur mu bilemiyorum) Ama yüksek ihtimalle aynı tarihte başlarız eğitime
Mülakatta ingilizce cevap verdiğiniz cümleler nelerdiHaftaya cumartesi tam 1 ay olacak en geç o güne kadar cevap gelecek diye tahmin ediyorum, inşallah bu hafta gelir ama