TGS Antalya Tgs Yhm

• Konbuyu başlatan A.B.
  • Başlangıç tarihi
A

A.B.

HavaPersonel.Com
Antalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?

L

lale

HavaPersonel.Com
Daha olumlulara bile dönmediler beklemedeyiz.Önce olumlu olsnlara dönerler ondan sonra olumsuz olanlara dönerler.

A

A.B.

HavaPersonel.Com
Kesin olumsuz neden dönmüyorlar demiyorum zaten. Genel bir bekletme söz konusu neden diye soruyorum

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Antalya yhm için online mülakata girdim fakat hâlâ hiçbir dönüş olmadı. Olumsuzsa bile neden bildirmiyorlar? Neyi bekliyorlar?
Online mülakat dediğin şey nedir?

A

A.B.

HavaPersonel.Com
Online sınav yani. İlk olan

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Online sınav yani. İlk olan
Ben 12sinde kurul mülakatına girdim. Gördüğüm kadarıyla da henüz mülakatlara dönüş yapmadılar. Bize dönüş yapıldıkça yerinde sınav daveti gelir.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Ben 12sinde kurul mülakatına girdim. Gördüğüm kadarıyla da henüz mülakatlara dönüş yapmadılar. Bize dönüş yapıldıkça yerinde sınav daveti gelir.
Haftaya cumartesi tam 1 ay olacak en geç o güne kadar cevap gelecek diye tahmin ediyorum, inşallah bu hafta gelir ama

R

rumay

HavaPersonel.Com
Online mülakatamı girdiniz normalinde online sinav yapılıyor?yada Antalya olduğu için mi farklı merak ettim

A

A.B.

HavaPersonel.Com
Ay yanlış yazmışım ya online sınav işte

İ

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Merhaba nasıldı ve sınava ne zaman girmiştiniz 6 Şubat'ta girilenler 7 Mart a kurula çağırıyorlar gidenler şartları mı beğenmiyor yada mülakat çok mu eleyici anlamadım

Z

zemo

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar tgs den mülakata girmiştim 12 şubatta , az önce mülakatıda başarıyla tamamladığımı arayarak söylediler eğitim vs ile ilgili bilgileri yakın zamanda aktaracaklarını söylediler Haber almayan herkes umarım bir an önce haber alır herkese başarılar.

Z

zelis

HavaPersonel.Com
Selam arkadaşlar tgs den mülakata girmiştim 12 şubatta , az önce mülakatıda başarıyla tamamladığımı arayarak söylediler eğitim vs ile ilgili bilgileri yakın zamanda aktaracaklarını söylediler Haber almayan herkes umarım bir an önce haber alır herkese başarılar.
Merhaba ben de olumlu dönüş aldım tebrik ederim öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için. Eğitimin ne zaman başlayacağını söylediler size?

Z

zemo

HavaPersonel.Com
Evet söylediler ama diğer detayları maille veya arayarak ileteceklerini söylediler(tarihi paylaşmam doğru olur mu bilemiyorum) Ama yüksek ihtimalle aynı tarihte başlarız eğitime

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Evet söylediler ama diğer detayları maille veya arayarak ileteceklerini söylediler(tarihi paylaşmam doğru olur mu bilemiyorum) Ama yüksek ihtimalle aynı tarihte başlarız eğitime
Mülakat nasıl geçmişti? 2 dilden mi tek dilden mi girdiniz? 12 şubatta girmiştim ben de ve mülakatım iyi geçmişti ama hala dönüş almadım.

Z

zemo

HavaPersonel.Com
tek dilden girdim mülakatım çok iyi geçmişti
Mülakat nasıl geçmişti? 2 dilden mi tek dilden mi girdiniz? 12 şubatta girmiştim ben de ve mülakatım iyi geçmişti ama hala dönüş almadım.

Z

zemo

HavaPersonel.Com
yeni başladilar dönüş yapmaya galiba, yakın zamanda haber verirler sizede umarım

R

Rimmmm

HavaPersonel.Com
Merhabalar benide aradılar olumlu fakat sigorta girişim olduğu için Nisan da başlatacaklarını söylediler.

İ

İstanbuland

HavaPersonel.Com
Ne zaman sınava girip mülakat mesajı geldi bana bir ay sonra geldi de o yüzden sordum

Konuyu okuyanlar;