B737

Üye
8 Nis 2024
5
2
0
ANTALYA TGS YHM 8 MART KURUL MÜLAKATI SONRASI OLUMLU OLUMSUZ GERI DÖNÜŞ ALAN OLDU MU? 2 AY OLACAK NEREDEYSE

yaklaşık 2-3 hafta önce olumlu dönüş alan olmuştu fakat banada herhangi bir dönüş olmadı

• Like
Tepkiler: B737
Arkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?
2. Sorum ise kadinlar icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz

Arkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?
2. Sorum ise kadinlar icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz
hayır önce yerinde sınava giriyorsunuz sonra beklemeye geçiyorsunuz olumlu olursa kurul mülakatına davet ediliyorsunuz, çok resmi ya da çok spor giyinmezseniz bir sıkıntı olmaz

7 martta mülakata girdim henüz ben de bir dönüş almadım, benimle birlikte giren arkadaslarımda dönüş almadı birkaç kişi haricinde kimseye daha dönmemişler
ANTALYA TGS YHM 8 MART KURUL MÜLAKATI SONRASI OLUMLU OLUMSUZ GERI DÖNÜŞ ALAN OLDU MU? 2 AY OLACAK NEREDEYSE

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.