scarface11

Üye
19 Nis 2024
15
0
0
Merhaba sezonluk için 19 nisanda yerinde dil sınavına ve mülakata girdim bu tarihlerde bir dönüş alan oldumu?
ayrıca sezonluk ilanlarda işten çıkarma nezaman oluyor bu konuda bilgisi olan varmı

Bende bekliyorum. Olumlu olumsuz dönüş olmadı henüz. Sanırım daha önce girenlerin eğitimi daha yeni başlıyor. Bu hafta içerisinde dönüş yapacaklarını tahmin ediyorum

19 nisanda girdim mesaj olarak attılar aynı zamanda veya daha erken giren ve olumsuz dönüş almayanların muhtemelen olumlu olarak sonuçlanacak eğitimden 2 hafta önce dönüş yapıyolarmış diyor herkes
Ben 18 Nisan'da girdim kurul mülakatına ama hala bir dönüş alamadım.Olumlu yanıtlara mesaj atmaya başlamışlar sanırım öyle söylediler bana da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.