TGS Antalya Tgs Sezonluk Yhm

• Konbuyu başlatan scarface11
  • Başlangıç tarihi
S

scarface11

HavaPersonel.Com
Merhaba sezonluk için 19 nisanda yerinde dil sınavına ve mülakata girdim bu tarihlerde bir dönüş alan oldumu?
ayrıca sezonluk ilanlarda işten çıkarma nezaman oluyor bu konuda bilgisi olan varmı

T

Tartarus

HavaPersonel.Com
Bende bekliyorum. Olumlu olumsuz dönüş olmadı henüz. Sanırım daha önce girenlerin eğitimi daha yeni başlıyor. Bu hafta içerisinde dönüş yapacaklarını tahmin ediyorum

S

scarface11

HavaPersonel.Com
olumsuz olarak dönüş oldu bana

F

firsteleven

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
olumsuz olarak dönüş oldu bana
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza. Denemeye devam edin muhakkak bir yerden bir şey çıkacaktır. Sağlıcakla kalın.

S

scarface11

HavaPersonel.Com
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza. Denemeye devam edin muhakkak bir yerden bir şey çıkacaktır. Sağlıcakla kalın.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler sizin içinde en iyisi, en hayırlısı olur umarım. Selamlar..

O

Okuryazar7

HavaPersonel.Com
Merhaba 4 Nisan da Antalya’da yerinde sınava girdim o tarihlerde girip cevap alan var mı

S

scarface11

HavaPersonel.Com
Merhaba peki aradılar mı yoksa mesaj yoluyla mı ilettiler ?
19 nisanda girdim mesaj olarak attılar aynı zamanda veya daha erken giren ve olumsuz dönüş almayanların muhtemelen olumlu olarak sonuçlanacak eğitimden 2 hafta önce dönüş yapıyolarmış diyor herkes

A

Ayşennur

HavaPersonel.Com
19 nisanda girdim mesaj olarak attılar aynı zamanda veya daha erken giren ve olumsuz dönüş almayanların muhtemelen olumlu olarak sonuçlanacak eğitimden 2 hafta önce dönüş yapıyolarmış diyor herkes
Ben 18 Nisan'da girdim kurul mülakatına ama hala bir dönüş alamadım.Olumlu yanıtlara mesaj atmaya başlamışlar sanırım öyle söylediler bana da

T

tubainceturkoz

HavaPersonel.Com
Merhaba 4 Nisan da Antalya’da yerinde sınava girdim o tarihlerde girip cevap alan var mı
Merhaba. 4 Nisan'da yerinde sınava girdim bende. Acaba herhangi bir geri dönüş aldınız mı? Olumlu olumsuz herhangi bir mesaj gelmedi bana umudu kesmiştim ama olumsuz olunca geri dönüş oluyor anladığım kadarıyla.

O

Okuryazar7

HavaPersonel.Com
Merhaba. 4 Nisan'da yerinde sınava girdim bende. Acaba herhangi bir geri dönüş aldınız mı? Olumlu olumsuz herhangi bir mesaj gelmedi bana umudu kesmiştim ama olumsuz olunca geri dönüş oluyor anladığım kadarıyla.
Maalesef hala daha geri dönüş olmadı bekliyorum

Konuyu okuyanlar;