mustafa07

Üye
11 May 2024
6
0
0
Başvuru yapmıştım görüşmeye çağırıldım lakin mesaj spam olarak düştüğü için gidemedim nasıl ulaşabilirim buraya görüşmeye gitmek istiyorum ama ne operatör ne de yetkili bir kişiye ulaşabildim ne yapmam lazım ?

Acaba onlar ikinci bir görüşme için mesaj veya arama gerçekleştirir mı yardımcı olursanız sevinirim.

16-17 mayısta antalya bilim kolejinde (Yüksekalan Mah. 487. sk. no:5 muratpaşa olan adres) ramp işçi mülakatı olacakmış. Çalışanlara sms atılmış çevrenizde tanıdığınız varsa yönlendirin diye. Bence o mülakata gidip görüşmeye girin. Herhangi bir başvuru istemiyor. Direk olarak görüşme yapılacakmış.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.