Beklemedeyiz hocamAntalya tgs yolcu hizmetleri için kurul mülakatı sonrasi dönüş alan oldu mu ?
Valla ben de sabırsızlanmaya başladım aklım burda hep 3.haftaya girdikİzmir ile Antalya aynı anda cevap gelecek sanırım, bu hafta cevap gelmeli bence 3 hafta olacak toplam
Aynen öyleValla ben de sabırsızlanmaya başladım aklım burda hep 3.haftaya girdik
Mülakata ne zaman girmiştinizHocam beni az önce aradılar. Sanırım dönüş yapmaya başlamışlar. Kurul mülakatım olumlu sonuçlanmış. Eğitime başlayacağım. Sonucu benim gibi olumlu olan herkesi tebrik ederim. Herkese başarılar dilerim.
13 şubatta girdim hocam. Hatta dönüş olmadı diye ümidim kırılmaya başlamıştı. Bugün aradılar.Mülakata ne zaman girmiştiniz
Ben İzmir de 16 şubatta girmiştim halen arama veya bilgi sms'i gelmedi, forumdan @Dreamer35 ile birlikte heyecanla bekliyoruz hatta13 şubatta girdim hocam. Hatta dönüş olmadı diye ümidim kırılmaya başlamıştı. Bugün aradılar.
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda. Bekleyen herkesin süreci olumlu sonuçlanır umarım.Ben İzmir de 16 şubatta girmiştim halen arama veya bilgi sms'i gelmedi, forumdan @Dreamer35 ile birlikte heyecanla bekliyoruz hatta
Eli kulağındadır heralde inşallah olumlu olur bizimdeBen İzmir de 16 şubatta girmiştim halen arama veya bilgi sms'i gelmedi, forumdan @Dreamer35 ile birlikte heyecanla bekliyoruz hatta
Evet inşallah bu kadar süredir bekliyoruz olumlu olmalı benceEli kulağındadır heralde inşallah olumlu olur bizimde
öncelikle tebrik ederim, antalya istasyonunda mı işe kabul edildiniz?İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda. Bekleyen herkesin süreci olumlu sonuçlanır umarım.