ben öyle yapmıstım. hiç daha önce antalyaya gitmemiştim o yuzden taksi ile genel merkeze gittim. taksi 250-300 lira arası tutuyor havalimanından genel merkezeMerhaba Antalyayi hic bilmiyorum siz nerede kaldiniz, cok yakin otel bulamazsam havalimaninda lavaboda vs hazirlanabilir miyim, siz neler yaptiniz?
Mülakat saatinize kadar Mall Of Antalya'da vakit geçirebilirsiniz. Yine bu bahsettiğim AVM'de giyim kuşam işini biraz zorlanarak da olsa yapabilirsiniz. SunExpress HQ'ya yakın bir otel vardı diye hatırlıyorum bu arada.Merhaba Antalyayi hic bilmiyorum siz nerede kaldiniz, cok yakin otel bulamazsam havalimaninda lavaboda vs hazirlanabilir miyim, siz neler yaptiniz?
2-3 saat önceden gitmiştim. oradaki çalışanlar cok tatlı ve güler yüzlü. kafeteryada oturdum. sınırsız kahve çay içebiliyorsunuz dendi bana ayrıca yanınza birçok calısan gelebiliyor. benim gelmişti. o yüzden bence heyecanızı alması bakımından merkeze erken gitmenizi öneririm.Mülakat saatinize kadar Mall Of Antalya'da vakit geçirebilirsiniz. Yine bu bahsettiğim AVM'de giyim kuşam işini biraz zorlanarak da olsa yapabilirsiniz. SunExpress HQ'ya yakın bir otel vardı diye hatırlıyorum bu arada.
Tamamdir, cook teşekkür ederim cevap içinben öyle yapmıstım. hiç daha önce antalyaya gitmemiştim o yuzden taksi ile genel merkeze gittim. taksi 250-300 lira arası tutuyor havalimanından genel merkeze
Anladimm tamamdir cook teşekkür ederim cevap icinMülakat saatinize kadar Mall Of Antalya'da vakit geçirebilirsiniz. Yine bu bahsettiğim AVM'de giyim kuşam işini biraz zorlanarak da olsa yapabilirsiniz. SunExpress HQ'ya yakın bir otel vardı diye hatırlıyorum bu arada.
Rica ederim başarılar dilerimTamamdir, cook teşekkür ederim cevap için![]()
Hayır mülakat 30 dk sürüyor max sonra dönebiliyorsunben mülakattan sonra aynı gün dönmeyi düşünüyordum kalmak gerekiyor mu?
Ben de direkt dönmüştüm.ben mülakattan sonra aynı gün dönmeyi düşünüyordum kalmak gerekiyor mu?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.